| Deby' a întrebat:

Ati auzit?
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că pensiile vor scădea cu 15%, salariile din sistemul bugetar cu 25%, inclusiv salariul minim, şi vor fi reduse "masiv subvenţiile", banii urmând să fie alocaţi ţintit "către cei care au nevoie de sprijin financiar".
Ce parere avetI? Am auzit ca in Bucuresti s-au cumparat ceasuri aurite, fix de ce aveau nevoie oamenii, si scad salariile si pensiile?! Mi se pare mie sau chiar am ales un presedinte "varza"?! Scuzati-mi expresiiabig grin
Eu cred ca la un moment dat oamenii vor iesi in strada!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
20 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Minte pe gardurioh go on
Pui tu ditamai ceasul in buricul targului si pe langa el picheteaza oamenii ca nu au ce pune pe masathinking
Si vine si ne minte pe noi ca asta e ultima solutieoh go on
Normal ca e ultima solutie, cand banii europeni s-au dus pe apa sambetei in proiecte inexistenteraised eyebrows
Sper doar sa nu ne faca vreo "surpriza" profii acum pe sfarsit de anwaiting

| liviu00 a răspuns:

@Haydee "nu mai putem da banii aiurea"
Ce inseamna la tine "bani aiurea"? Ti se pare asta singura solutie? Daca ne-am uita la achizitiile publice din ultimul timp cred ca am gasi o solutie mai buna.
Tu consideri ca daca basescu sugereaza ca scaderea salariilor ar fi singura rezolvare a problemelor, chiar e adevarat ce spune? Nu ar fi prima data cand minte. De fapt nu ar fi nici prima data cand prostii il cred rolling on the floor

| User a răspuns:

Sa-l beep in beep. beep beep.

| thealchemist a răspuns:

Presedintele e "varza", dar asta ce inseamna cu privire la cei ce l-au votat?

| nuku a răspuns:

Sau reducere de personal in administratie publica si a salariilor
Ar trebui sa inceapa cu directorii atat cu cei noi cat si cei vechi care dupa ce si-au terminat mandatul au ramas in sistem si astfel s-a marit organigrama!
Toti care au facut facultati la 50 ani si dupa ce au absolvit au trecut pe posturi de studii superioare dar el face tot munca de... portar pe salariul dublu!
Sunt multi functionari care inca nu stiu sa lucreze cu calculatorul si uite asa mentine birocratia!
La o institutie de 50-60 persoane vezi cel putin 3 directori si nu mai stiu cati sef servicii, sef birou, etc!
Stimulente daca se poate cat un salariu si alea marite fata de privat adica se munceste mai mult la privat si se castiga mai putin decat la stat unde se munceste mai ...incet!
Restructurarea institutiilor mult mai serios facuta prin comasarea acelor institutii care au activitate apropiata si plina de cadre de conducere

| cornel a răspuns:

Mda.parca e o provocare pentru oameni.asta e. doar traim in
Romania.

| campanario a răspuns:

Eu tare as vrea sa il cunosc in persoana si sa'l intreb ce naiba inseamna la el fraza " Sa traiti bine " happy. Acuma ma intreb eu, daca el e constient de ceea ce face, pentru ca e vb de copii, tineri, batrani care sunt fara aparare, au muncit o viata intreaga pentru o amarata de pensie si si aia "furata" o parte de unii tampitii incompetenti alesi de noi desigur, sau ma rog de majoritatea, ca eu pe cine am ales nu a iesit de aceea am zis ca nu ma mai duc la nici un vot ca vad ca la lume nu le place schimbarea! Aceasta este parerea mea happy

| Irina a răspuns:

Nu stiu daca ti-ai dat seama, dar noi nu ne mai putem conduce dupa capul nostru. Suntem condusi de UE si, mai nou, de FMI.deci trebuie sa dansam dupa cum ne canta.

| dulcik a răspuns:

Eu una chiar as vrea sa iasa lumea in strada.Nu lumea l-a votat pe Base acum sa suporte.In primul mandat a distrus tara iar acum a reusit sa o termine de tot.Chiar ma bucur ca regreta lumea ca l-a votat pe base.Sa le fie de bine si sa suporte consecintele pe care le-a adus base. Un nenorocit care a vandut tot in tara asta.Asta e parerea mea despre base. El nu avea ce cauta la conducerea unei tari dar de asa e romanu ii place sa sufere si voteaza toti idioti. Tb sa isi dea seama lumea din primul mandat ca base o va termina de tot tara mai ales ca in primul mandat nu a facut absolut nimic pentru romania.Tot ce a stiut sa faca a fost sa distruga economia si atat. Votati base.

| vladix a răspuns:

Nu e vina lui. E vina noastra ca l-am ales. Meritam din plin ceea ce ni se intampla.

| claudiea79 a răspuns:

Nu este presedintele varza ne conduc cei de la fmi care ne dau banii cu imprumut. trebuie sa ia guvernul 11 miliarde de euro pentru pensii si salarii pentru ca nu are statul cu ce sa le plateasca. pentru ca tariceanu a angjat prea multi oamenii in 2007 acum nu mai poate statu sa le plateasca salarii mari. pentru ca rominia nu mai produce mai mult cheltuie. pensile au crescut in 2 ani; prea multi sau pensionat pe caz de boala fara sa fie bolnavi au inselat statul ani de zile. stiu 2 cazuri sau pensionat la 40 de ani. fara sa fie bolnavii.consilierii presedintelui sint varza andreea paul vass m-a trimis la munca. desi i-am spus ca nu pot sa merg am handicap din nastere la picioare daca puteam sa merg ma angajam eu fara sa imi spuna ea. nu stateam cu 200 de lei pe luna< 2 milioane vechi> sa se ia de aia care au vile si masinii si iau ajutor social.de aia care au casa lor. nu de mine. care nu am nici casa nici masina trag de 2 milioane vechii 2 saptaminii maninc ciorba de fasole. aia de linga presedinte sint prosti, nu el;. daca iesea geoana falimenta tara cum a falimentat pds-reul care are datorii 8 miliarde euro. iar antonescu este puturos abia ajunge la parlament in 4 ani de 4 ori. ce sa faci cu un lenes? vozganian care este de la pnl a farat 4 miliarde euro din bugetul tarii. si tariceanu 2 si ne miram de ce tra nu are banii

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Am auzit...am numai 14 ani, dar sincer mi se pare lipsa de respect in primul rand la adresa oamenilor cinstiti din tara ceea ce face domunul presedinte

Mi-a placut de tine ca ai zis: "chiar am ales un presedinte varza", pentru ca sunt oameni care acum 4 ani l-au votat si au zis ca aduce tara in sus, dar a lasat'o in jos, si acum cand au fost alegerile cei care s-au desteptat au facut'o degeaba, pentru ca din cauza lor alti oameni l-au votata pe Basescu.Si acum, tipic, zic ca: "cum pot uni oameni sa il voteze pe asta?"laughing
Nu stiu ce sa mai zic, o sa ajungem sa plecam din tara sau sa ne sinucidem toti big grin...acum fara gluma
Macar sa fim optimisti

| Haydee a răspuns:

Awww... ce solutie gasiti voi? E criza, nu mai putem da banii aiurea.Si in plus anul viitor le va mari din nou.

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Probabil se va intampla ca si in Grecia.Lumea sigur va protesta.Ar trebui dat in judecata statul roman.Atat timp cat ne ia din drepturi, noi de ce mai suntem obligati sa platim taxele la stat? din ce bani? Si daca nu o faci, te obliga.Cred ca o sa ajungem sa ne mancam intre noi.la propriu.Sa nu mai zic de cat o sa cresca rata infractiunilor...

| cucalic a răspuns:

La fel gandesc si eu ca lumea va iesii in strada.si asa avem salarii de toata jena. la sotul meu i-a taiat 25% din salar in martie daca ii m-ai taie si acum nu am sa il las sa mearga pe 4 mil la munca.si lucra la politia comunitara. e jenant

| GwenS a răspuns:

Da sunt foarte de acord.cred ca se va ajunge la o revolta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iliescu varza, Constantinescu varza, Basescu varza incit am ajuns sa ma intreb chiar n-am avut de unde alege sau doamne fereste e mult mai rau in sensul ca Romania egal cu un butoi cu varza murata?

| Deby' explică:

@thealchemist, nu ma refer la asta, ci l-a faptul ca Presedintele nu poate sa ia niste decizii corecte! In loc sa`si taie lui salariul, le taie oamenilor.
Si eu l-am votat tot pe el, greseala mea, oamenii se mai schimbahappy. Oricum intre el si Geoana nu prea aveai ce sa alegithinking

| hallux a răspuns:

Trebe dati jos! nu-s buni d nimic

| pettro a răspuns:

laughing ce sa mai zic avem un PRESEDINTE de ca***t, toti care as an PDL totii ministriii or furat c sacuulaughing si naoi acum prostii suferimcrying DA nu anteleg de ce mama dracu nu iesim naibi an strada, sa vada b. ce o facut din tara asta crying ca ai mai rau ca pe timpu lu ceausescu! si macar atuncia aveam banii si aveai ce sa ati iei... da acum nai banii si mai cresk si impozitele si salarile as VARZA pensiile la fellaughing si mai scade si alocatiia laughing ce sa mai :! or furat cu saciii! ca un ex( UDREA o cumparat perdele de 70 mii de euroo) da ce mama naibii de perdele mai as si alealaughing)rolling on the floor DA an fine acumka noi trabuie sa suportam ce or votat altiiilaughing) ca or votat ca un presedinte VARZA. si looool ROMANIA ( IESITI OAMENI BUNI AN STRADA) sincera sa fiu CEAUSESCU NU TREBUIA AN PUSCAT CUM TREBUIE BASESCU! deciii oameni buni luati un pic de atitudine ca asa nu se mai poate>!