| Parintele a întrebat:

Ati dat sau primit mita?big grin

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

De primit nu am primit... am avut o singura experienta cu dat mita, groaznica si de atunci nu am mai incercat niciodata; recunosc ca am dat si de oameni care mi-au rezolvat problemele fara sa dau ceva. Cand am dat, aveam 18 ani, faceam scoala de soferi si era a 4a oara cand dadeam sala. Drept pentru care ma las convinsa de mama sa duc o punga cu tigari, cafea, whiskey etc. Merg cu instructorul meu, vorbim cu secretara, o las ei si intru in sala. Cand vine tipul in cauza, cu punga dupa el si ma striga pe nume... Am inlemnit, dar m-am ridicat si a zis, de fata cu toti cursantii: ca el nu primeste mita si sa pun mana sa invat. M-a trimis sa duc pe hol pachetul. Examenul l-am luat (fusese si prima oara cand chiar citisem tot regulamentul)si, desigur, dupa ce mi-a corectat testul a zis, din nou in gura mare: vezi ca se poate si fara?!

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te referi la coruptie sa stii ca mai mult sau mai putin toti sintem uneori chiar fara sa iti dai seama

| selef a răspuns:

Da de multe ori, de primit nu am avut de ce.

| DenissaDeea a răspuns:

Da am dat mita, de vreo doua ori, cand am fost nevoita in scopul urgentari o anumita problema necesara, eu mita inca nu am primit, nu am avut un motiv sa ajung la a primi mita, dar in general sunt o persoana care imi place sa ajut o persoana daca pot si depinde de mine, ajutand un om intr-o problema mai dificila, la randul meu mi se intoarce ajutorul acordat, cand ma astept mai putin...

| baba a răspuns:

Ieri am dat ultima oară. Conductorului de tren 15 RON să ne lase să urcăm bicicletele în tren.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da, am dat mitawinking

| andi a răspuns:

Da! am dat! da! am primit!

| sergiu25bc a răspuns:

O singura data am dat mita, acum 7 ani la 19 ani, spaga pentru a lua orasul la permisul auto.Sala o luasem dar la oras de nu dadeai spaga, te foia de te lua mama naibi, pe atunci era spaga 100 $, si vb de anul 2002.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pus si tu o caramida la vila lui.

| ka2 a răspuns:

Da

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Traim in tara lui "land of choise", desi mai inspirat ar fi fost "end of choice". Cred ca peste 90% din populatie a dat mita, intrucat functionarimea asa a fost obisnuita de pe vremea lui Ceasca. Nu dai o atentie acolo (atentia data unui functionar este mita 100%), nu se rezolva problema. De primit, nu am primit pentru ca am preferat sa lucrez tot timpul in sectorul privat.

Anna
| Anna a răspuns:

Am dat mita de vreo doua ori dar n-am avut de ce sa primesc mita!

| anonim a răspuns:

Va rog sa sesizati DNA-ul pentru andi.big grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Eu fac banii și nu invers.
Banul care reușeste să-l cumpere pe om, acela nu are valoare.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi e rusine sa dau.imi e graza sa primesc. dar am dat la doctori, in doua cazuri, dupa ce am fost tratat, si operat, ca o recunoastere a calitatii muncii lor. e rau? si la domnisoarele asistente dupa iesirea din spital, niste eclere, cafea tigari, fiindca au o munca grea si periculoasa avand in vedere mediul si toate cu cate lucreaza.

| mariazet45 a răspuns:

Am dat, nu am primit.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Legile sunt nişte reguli facute de cei "puternici" pentru a fi respectate de către ceilalţi. Dacă toti, indiferent de tabără le-am respecta, fenomenul mită ar fi inexistent iar oamenii mult mai fericiţi.

| floryroscata74 a răspuns:

Am dat.am primit...

| Cryss a răspuns:

Asta nu era un site pentru a ajuta altii oameni, care chiar au nevoie happy.

De ve puneti intrebari asa stupidehappy?
Chiar nu aveti ce face? Iesiti afara la aer curatwinking.

lolita
| lolita a răspuns:

Da am dat mita cand am vrut sa intru in tara sui ungurii nu m-au lasat am bagat in pasaport 20 de euro si am intrat.

Întrebări similare