| gritt a întrebat:

Ați donat vreodată pentru diferite cauze de care ați aflat online? Cum v-ați asigurat că sunt reale și că banii voștri ajung unde trebuie?

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu donez decat persoanelor de pe strada si la alea daca vad semnatura primarului meu (e un oras mic si ne cunostem) pe actul emis de primarie. Daca este act in copie nu dau.

| Eireann a răspuns:

Donez des dar nu persoanelor private ci organizatiilor despre care stiu sigur ca fac treaba buna. Donez mancare pentru caini si pisici unui adspost de animale, donez unei organizatii care ajuta femeile din medii defavorizate sa obtina calificari profesionale si sa gaseasca locuri de munca si unei organizatii care trimite asistente medicale pentru a oferi ingrijiri paleative la domiciliu bolnavilor incurabili care vor sa isi petreca ultimele zile si sa moara acasa. Sunt organizatii cu care am avut contact prin prieteni care lucreaza acolo sau au beneficiat de serviciile oferite.

| nukeyly a răspuns:

Omu bun e omu fraier. Nu donez prin intermadiari, poa sa fie maica precista confirmat preafericita.
Donezi direct(face to face), prin contract, cu clauza nasoala, pentru nerespectare consum corect de fond in timp util.

Întrebări similare