Nu am observat inca. Dar spune-ne macar ce se cerseste, ca daca e moca sigur vreau si eu.
Probabil te referi despre intrebarile legate de experti. Sunt in ultimul timp ceva mai multe intrebari legate de acest subiect.
Lăsând la o parte "cerşeala de fundoaie" şi "titlu de expert", cred că e vorba de "acele întrebări", la care se specifică: "donaţi pentru x sau y, că-s suferinzi/handicapaţi"... oricum ceva în genul, cu/în diferite mass-uri. Hmm, la care ei ne garantează faimoasa "fundiţă"!
Mno, "adevărată, caritate!"pfaileleuu...
Am intrat de un minut pe TPU si am vazut doua intrebari depre tainele expertizarii. Presupun ca asta ai observat si tu.
Am cersit de la viata, am cersit pe TPU, am cersit pe unde am putut dar n-am gasit nicaieri pentru ca singurul lucru cersit de mine era linistea.Am descoperit-o singur in paduri pe care le colindam de copil, dar acum nu mai am nevoie de nimic.
In afara de atentie?
Se mai cersesc laude imbecile, de la minti, nu docente, ci docile.
Se cersesc, bineinteles, si fundite cu fite, pentru fetite mironosite, ca uzaj pentru codite. S-aduna toti la ele, ca niste porumbite la faramite.
Sau titlu' de expert, de-asteapta toti, la coada, ca niste miorite.
Nu fiecare vrea ceva pe gratis multi vor conturi la jocuri multi spun aveti sa-mi dai si mie dar nu mai mentioneaza "dau orcat" fiecare sunt pe cerseala asa cum sa si spus!