Una foarte proasta... politicieni din ziua de azi nu mai stiu de ce minciuni si trucuri sa se agate pentru a mai obtine un mandat. Nu degeaba straini habar nu au unde se afla Romania si mai ales care e capitala ei...sau daca stiu ne considera niste hoti si criminali.
Noroc ca ai precizat sursa. Daca iei de bun ce spun "angajatii" lui Felix inseamna ca ai o perceptie data peste cap. Ca jurnalist "batran" ma doare cand vad cum niste condeie cu stofa, accepta sa se prostitueze pentru a-i face pe plac mogulului. Din pacate, publicul nu intelege formula "calomniaza, calomniaza, ca tot ramane ceva".
Daca nu consideram ca este un subiect cu impact asupra viitorului nostru nu puneam intrebarea. Ceausescu a redus informarea prin carti si programe tv, etc, constient ca un popor neinstruit este mai usor de condus. Asta demonteaza sistemul de invatamant (si multe altele) anuland tot si categorisindu-ne tampiti de parca ar fi el insusi samburele inteligentei umane (stietot). Crezi ca este mai important sa aflam ce culori suvite, ce este la moda vara asta, cum se poate face sex, ce punem in pizza si ciorba decat o problema care din nefericire este reala? Eu raspund la orice intrebare consider ca am un raspuns avizat fara sa anulez nici una. Nu fac politica - sunt doar speriat de ce se intampla in jurul meu la nivel inalt. Atat.
@ eu_o_mare_enigma - foarte interesant este ca dupa ce ai citit 2 fraze scrise de mine deja ti-ai dat seama cat de incult sunt (un public asa ca mine) si cat de mult ma uit la tv, dar tot ce se intampla in jurul tau nu-ti da de gandit. Nu am oferit alternative pentru presedentie nici in intrebare nici in explicatie. Am pus intrebarea la rubrica Legislatie, politic, social care nu isi are rostul pe TPU daca intrebarea mea este inoportuna. Era o intrebare, mai mult sau mai putin stupida poate, care astepta sa fie comentata. Din pacate nu doar tv "de proasta calitate" informeaza despre peripetiile Lui, ci toate, pentru ca li se da motiv. Nu calitatile mele erau supuse judecatii dvs superioare. Multumesc!
Leonardk, de unde stii tu ca basescu a pierdut electorat? urmaresti sondajele? daca le urmaresti, sa stii ca acele sondaje se adreseaza unui public asa, ca tine, care crede orice.nu au avut loc alegerile prezidentiale sa ne dam cu parerea, iar acele sondaje, eu nu cred o iota in ele.parerea mea este sa nu te mai uiti prea mult la televizor, ca vom ajunge sa fim condusi de unul ca vanghelie, daca toti ar pune botul la ceea ce se minte. te rog, chiar nu este loc de facut politica aici. aaa, si inca ceva, nu observasem unde ai vazut.la televiziunea lui voiculescu.incearca sa nu iei de bun tot ceea ce se da pe acel post, ca de altfel si pe realitatea.
Abh întreabă: