| Andreea9311 a întrebat:

Ati primit si voi sms-uri cu "rezultatele reale" ale votului? In care sunt anumite procentaje care il desemneaza pe Johanna castigator? Vi se pare in regula sa se trimita astfel de mesaje? raised eyebrows

11 răspunsuri:
| Mefisto23 a răspuns:

Nu vrei tu o funie si un sapun Dove!? Crezi ca pune cineva botu la cacatu asta otravit care il dai tu pe site? Sau vrei raspunsuri?

| Brotacelu a răspuns:

Si un coleg de camera a primit, e pe vodafone
Scria ca geoana e castigator cu 52 % potrivit ISOMAR

Eu cred ca e un acord psd-vodafone pentru a influenta lumea

| Brotacelu a răspuns:

Se pare ca avem comunisti printre noi care ne da stupid la raspunsuri waiting

| Andreea9311 explică:

Noi prin zona pe aici ii zicem johanna lui geoana oh go on

| Andreea9311 explică:

@sadd crede-ma ca sunt laughing in general batranii am prin bloc care sunt putin dusi. si sunt infulentati si de cea mai mica scaosica sau cadou pe care il primesc

| Irina a răspuns:

Eu am primit astazi si in locul numarului imi aparea "Geoana". sunt dezgustata de tertipurile lor.

| Klara a răspuns:

Aaaa...eu credeam ca te referi la Johannesian ala rolling on the floor worried Zi doamne fereste sa iasa Mircea presedinte...

| Punky a răspuns:

Si crezi in asa ceva?

| Sadd a răspuns:

Si eu am primit unu ieri...cu numele "cifre reale". nu sunt corecte. dar cat de slab la minte sa fii sa te lasi influentat de asa cevahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CN e johnnna?raised eyebrows
Poate vrei sa zici geoana.
De la psd e ceva obisnuit.oh go on
Nu voi uita si nu vom ierta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M'am saturat de campania asta electorala. Bine ca am scapat. Eu am primit ieri unul si mai "dragut" de la Base : "In turul I Ardealul a votat Traian Basescu. Voteaza si tu cu ardelenii, voteaza-l pe cel mai bun: Traian Basescu presedinte."