Parere? Ce parere? Nu-mi face nici o parere. Imi cauzeaza frica. Asta e doar Timisoara, dar, sa fim seriosi, crezi ca e singura armata "dezechilibrata" din tara?
Cazuri de incompetenta...Nu trebuie sa bagam pe toata lumea in aceeasi oala...
Eh, BRO, sunt niste greseli tipic umane. Tuturor ni s-a intampat sa ne impiedicam si sa cadem, important e ca s-a ridicat cat de repede a putut si a mers mai departe.Asta nu inseamna, ca nu sunt multi incompetenti, atat in potilitie, cat si in armata si oriunde altundeva; sunt, dau pe-afara inca:-J, dar cei din filmulet nu demonstreaza neaparat lucrul acesta.
Ehe, nu contest ca oricui i se poate intimpla sa se impiedice si sa cada ca prostu', lucru care este mereu hilar. Dar cu atit mai mult te pufneste risul cind e vorba de cineva care se antreneaza zilnic, sare garduri, escaladeaza ziduri, urca pe fringhie, coboara in rapel si asa mai departe, pentru ca trebuie sa fie mereu in forma. La unul d-asta nu te astepti sa-l vezi cum cade ca bou' in mijlocul strazii. Si ce e mai grav, ca celalalt si-a pierdut pistolul. Scuzele sin inadmisibile pentru ca nu a pierdut o batista sau un pachet de tigari. A pierdut o arma. S-a vazut cum un cameraman amator i-a ridicat arma si i-a dat-o. Ia sa ne imaginam ca in locul unui om de buna credinta era un dezaxat. Cred ca orice comentarii sint de prisos. Nebunu putea sa inceapa sa-i impuste pe toti cei din jurul lui, pina se dezmeticeau ceilalti sa reactioneze cumva. Tocmai de asta am postat filmuletul, nu vorbesc de incompetenta ci de lucruri care nu este permis sa se intimple