| intelectualul a întrebat:

Ati vota la presedinti Romaniei un candidat homosexual, presupunand ca este cel putin la nivelul celorlalti?

9 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Orientarea catre un candidat pentru ai da votul o fac functie de ce spune omul din cap nu la ce-si foloseste curu', insa problema e la romani pentru ca ei voteaza cu ce baga in cur, mici, bere...si alte rahaturi.

| harciog a răspuns:

Ce asre scula cu prefectura? Decit fostii comunisti mascati in PSD-isti iti spun sincer ca mai bine ar fi un homosexual.Cel putin as sti sigur ca e mult mai liber de frustrari.

| MMihai a răspuns:

Nu, nu aș vota un homosexual, dar oricare ar fi ar fi mai puțin rău, decât javra de Băsescu.

| AlAndalus a răspuns:

Boc, ti-ai bagat Internet si faci un sondaje online? laughing

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Desigur! Nimeni nu merita marginalizat pentru orientari sexuale sau orice altceva neacceptat de majoritatea oamenilor asa...ca au figuri!

| enverhoxha a răspuns:

Fratele lui Băşescu e cumva poponar?

| Dani04 a răspuns:

Nu.N-am de gand sa pun un presedinte care are probleme mintale.

| xCatastrophe a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu conteaza preferintele sexulae ale presedintelui daca face tara sa aiba o economie industrie si legi corecte.

| iricool1996 a răspuns:

Daca este sa o luam asa, toti avem cate o obsesie.Macar pe a lui o stim si suntem siguri ca nu-i cine stie ce(imagineaza-ti un presedinte canibal sau depresiv).
Totusi una este in scris si una este in practica.Nu stiu daca as spune acelasi lucru vazandu-l in fusta si cu peruca pe scena, cheltuind banii tarii pe operatii de schimb de sex.