| intelectualul a întrebat:

Ati vota la presedintie un candidat care este ateu si homosexual, presupunand ca este cel putin la nivelul celorlalti candidati?

Răspuns Câştigător
| florin1979 a răspuns:

Bineinteles, ce ma intereseaza credinta sau orientarea sexuala a omului, daca el va fi un presedinte bun... votez!

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Ateu da, insa homosexual in acest moment nu. Lumea nu este inca pregatita pentru a intelege ca e problema fiecaruia cu ce se ocupa in propriul dormitor. Si cand spun "lumea" nu ma refer la romani, ci la tot mapamondul. Si asa suntem ciuca batailor (de joc) pe tot globul, asta ne-ar mai lipsi, sa le mai dam si apa la moara strainilor.
Si ca sa nu fiu ipocrit, cred ca nici eu nu sunt suficient de pregatit pentru a urmari dezinteresat o stire in care se vorbeste despre faptul ca la o receptie domnul presedinte a venit impreuna cu sotia Vasile.

| jadir a răspuns:

Nu si nu

| IoanaTempah a răspuns:

Da. Avand in vedere ca este de nivelul celorlalti da, nu ma intereseaza orientarea sexuala sau de ce religie este acel candidat.

| ZvT a răspuns:

Ateu da, homosexual nu sunt sigur. Oricum daca un ateu candideaza, sansele sunt nule pentru ca lumea inca mai crede ca Iisus mergea pe apa.

| Simpatic a răspuns:

Lumea l-a votat pe Basescu, deci DA se poate...

| Jeremy1 a răspuns:

Da, si da. Dar intr-o tara profund cretinoida care inca mai crede intr-o carte de basme numita biblie, au stereotipul stupid ca termenii "ateu" si "homosexual" inseamna malefic, sau ce le-a zis cartea aia de povesti, si daca de prima data au fost pacaliti de biblie, atunci nu-i nicio sansa ca ei sa analizeze persoanele cat de cat obiectiv si sa-si deschida mintea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuu.

| Ra1nman a răspuns:

Din felul cum ai pus intrebarea, reiese ca urastii, sau cel putin nu intelegi ateii si homosexualii. Parerea mea este ca homosexualii pot sa se arda cat vor, atata timp cat caldura lor nu se propaga pana la mine.Sunt doua lucruri pe care nu le-am inteleles niciodata: fetele si homosexualii. Cat despre filozofia ateista, pot spune ca sunt si eu un adept al ei. Insa depinde ce intelegi tu prin a fi ateu. Daca prin a fi ateu intelegi o persoana care nu crede in nimic si vrea sa distruga biserica (gen Ceuasescu, mai sunt si altii dar nu imi vin acum in minte), atunci intr-adevar nu ar trebui sa fi de acord cu o asemenea atitudine (eu unul, chiar daca sunt ateu, nu ma apuc sa dau foc la biserici). Dar ateii, in general sunt oamenii care au avut puterea sa treaca peste anumite conceptii, sa isi puna intreabri, sa renunte la teama, si sa adopte aceasta filozofie ca mod de viata. Ateii care sunt in deplinatatea facultatilor mintale nu vor sa faca rau celorlaltor persoane! Nu poti pune egal intre cuvintele "ateu" si cuvintele "imoralitate, desfranare, in afara legii, rau, hain"! Reformuland intrebarea ta cred ca ar suna asa: "ati vota ca presedinte un canditat care are niste conceptii diferite fata de marea majoritate"? Ei bine pe mine nu ma deranjeaza daca el se masturbeaza cu gandul la Brad Pitt, in loc de Angelina Jolie, daca crede In Buda, Iisus, sau E.T., atata timp cat se gandeste la binele tarii si al cetatenilor ei, nu incearca sa impuna cetatenilor modul lui de gandire sau personalitatea sa, si se gandeste strict sa faca din Romania un loc mai bun!