Ateul este botezat sau nu?
Ateul poate nu se casatoreste la biserica, dar cu mortii familiei ce face? II topeste in acid sulfuric, in cada?
Intrebarea pe care ai pus-o trebuie sa aiba totusi o logica, nu crezi?
Vreau sa mai adaug ceva deoarece ieri nu am avut timp: romanii suntem o tara de crestini, suntem prea saraci ca sa ne trai viata, de exemplu: este pacat sa consumi droguri, dar ce om de rand are bani ca sa cumpere? niciunul, deoarece maine poate muri de foame. alt exemplu: e pacat sa te "destrabalezi" (acest cuvant la folosit cineva cand s-a referit la distractie, adica discoteci, alcool etc), de iesit in oras toti bagam mana adanc in buzunar si gasim ceva, dar de "destrabalat" de trei ori pe saptamana nici un om de rand nu are bani. ar fi multe exemple de dat dar nu vreau sa fiu prea dura. si ce-i ramane de facut romanului de rand, decat sa se roage la Dumnezeu si sa-i dea alte lucruri nepamnatesti pentru a sa simti implinit. de aceea conducatorii tarii stiu unde este punctul slab al nostru," Dumnezeu ne va ajuta", "ne va da puterea sa fim mai buni", etc. ce legatura are Dumnezeu aici cu viitorul presedinte? niciuna. NoGod iti voi da eu raspunsul la intreare, majoritatea romanilor nu ar vota un presedinte ateu de frica lui Dumnezeu, ca poate il vom supara si raul va veni asupra noastra.
Ca sa vezi ce raspuns castigator a ales calculatorul...in niciun caz cel pe care l-as fi ales eu. Cel mai stupid raspuns.
Io prin ateu nu inteleg doar negarea lui Dumnezeu, ca sunt multi care zic Dumnezeu in sus, Dumnezeu in jos si nu cred cu adevarat in el. Daca as avea de unde alege, as alege un om care face ce zice Dumnezeu(adica sa isi iubeasca aproapele ca pe el, deci ne-ar merge bine tuturor) si nu care doar se declara crestin