Asta e problema multora, mor de grija altora. Nici mie nu imi place culoarea ochilor tai, nu imi place pur si simplu, pentru asta ar trebui sa zaci intr-o inchisoare, daca e sa judec cum gandesti tu! (este doar un exemplu ipotetic)
Bine ca te deranjeaza persoanele emo (nu ca as tine cu ei, ca n-am nici o tangenta cu ei) in schimb manelistii burtosi cu 10 kg de aur pe ei nu te deranjeaza, nici macar ca din masinile lor urla guta sau salam? Nu am auzit nici o melodie emo, sau macar rock urland din vreo masina sau dintr-un bar/terasa.
Poate ca am folosit un limbaj mai dur, dar gandeste-te bine inainte sa afirmi ceva, poate ca doar ai impresia ca te deranjeaza cineva si de fapt sa nu fie asa, invata sa-i accepti si pe ceilalti, sau macar sa nu-i bagi in seama, multumesc!
NU uite sunt militar capitan de 19 ani si am un coleg de armata emo dar e cuminte si e prietenos ce e rau ca sunt in negru s au parul dat pe fata?
Atata timp cat nu ma deranjeaza, nu-mi afecteaza viata, nu. Intrebarea in sine e stupida.
Se pare ca tu ai ceva cu emokids. Esti manelist(a)? De obicei manelistii urasc emo, pentru ca sunt total opusul lor.
Nu discrimina.
Daca tie nu iti place un anumit lucru, nu inseamna ca trebuie' sa'i dai in cap, ca toti sa fie ca tine. Intrebarea ta mi se pare mai mult decat penibila, si iti pot enumera zeci de motive pentru care un emokid e un copil normal.
Nu. Daca ei asa is doresc sa fie nu-i` nimic. Te deranjeaza cu ceva? Doamne ce oameni.Acuma gata puncteazama cu ''stupid''. Numi pasa
Eu nu sunt pentru asta, doar ca am vazut la dan diaconescu ca zicea asta.eu ma astepam sa raspundeti doar cu da nu sau nu stiu