Nu, pentru ca intr-o zi nu pot face nimic de abia vorbesc cu un grup de parlamentari si pana ajung la un acord trece o saptamana.
Daca tot ce as face eu in respectiva zi s-ar pastra si nu s-ar schimba, da. De ce? Pentru ca o schimbare minora de-a mea poate insemna o schimbare majora pentru intreaga romanie. As actiona in invatamant si medicina. Tot sa fie gratuit in aceste domenii :de la caiete pana la operatii. Nu numai bogatii sunt bolnavi. Nu crezi?
Nu. Pentru ca nu e o slujba asa usoara cum credem cu totii, e in mana ta soarta a 22 de mii de romani pe care e foarte greu sa-i multumesti!
DA! De ce? sa termin autostrada si daca mai am timp de o cafea cu Udrea si cine stie daca ne mai ramane timp putem face si
O zi ar fi putin pentru ce e in tara asta! Economia, pensile, salarile, si aducerea de investiti in Romania pentru a creste economia tarii si cu asta s.ar crea si mai multe locuri de munca cu salarii mai bune!
Sigur! Cat de mincinos sa fii ca sa nu zici da?
De ce? Pai n-as mai permite eutanasierea cainilor! Constructii de adaposturi de urgenta!
Daca ar fi sa fiu eu presedinte pentru o zi l-as lasa pa altu ca poate ar termina autostrada
Si pe mihu il mai cheama si TPU si nu stie ca tara are 22 de milioane de romani
Da,as vrea.As da ultimele ordine pentru a face ceva notabil. Dupa care as da ordin ca la inceputul zilei de maine sa fiu impuscat in somn.