Au fost anulate integral, inclusiv turul 2, care deja incepuse in unele tari.
Georgescu abereaza, ca de obicei, mai niciun sistem nu poate elimina pe toti care nu sunt de acord cu el, vezi chiar situatia de la noi, AUR, SOS si POT au intrat in Parlament si AUR chiar de pe locul 2.
Oamenii chiar nu pot face diferența între ceva subiectiv și obiectiv. Nici nu am pretenții, am fost deja împăcat cu ideea de Kremlin Georgescu președinte și plecat frumos în Spania cu prietena mea.
Obiectivitatea în situația asta e foarte clară, omul a fraudat, a mințit, a manipulat, a făcut ilegalități și trebuie să răspundă penal.
De ce ai plecat, este parte din comunitatea LGBT că dacă da înțeleg și a fost o manevră inteligentă.
Dacă chiar se ajungea ca în comunism făceau mulți puscărie nevinovați sau cereau azil politic să nu facă.
Nu am înțeles absolut nimic din propoziția ta, poți fi mai coerent?
Art. 200 oferea posibilotatea organelor de lege să închidă în puscărie persoane care iubeau persoane de același sex.
Iubirea nu este o crimă deci erau inocenți.
Despre Georgescu se spunea că ar fi vrut să ne întoarcă în comunist.
Deci exista posibilitatea ca art. 200 să reintre în vigoare.
Mulți ar fi cerut azil dacă se întâmpla asta ca să nu facă puscărie fără motiv.
Uniunea Europeană ar fi acceptat aceste azile deoarece legile LGBT acolo sunt progresiste deci ei sunt de acord cu iubirea indiferent de gen.
Nu de asta plecam, as fi plecat pentru că nu îmi doresc un președinte idiot, si nu-mi doresc neutralitate si nationalizare.
Da dar și ăsta era un punct valabil.
Am zis doar pentru că mulți nu știu că înainte nu exista dreptul la exprimare.
Bea niste apa din sticla de sticla, plina de informatii, si vei afla ca exista situatii in care chiar trebuie sa descalifici un candidat. Idolii tai, fratii Tate, ar avea mare nevoie de distrugerea statului de drept de catre Calin Georgescu, ca sa isi poata scoate femeile la produs linistiti.
Te-a gasit democratia brusc, ai descoperit-o peste noapte. Democratia presupune distrugerea curentelor antidemocratice. Cata vreme nu ati prezentat pericol, ati fost lasati sa delirati. Da, sistemul nu se lasa deturnat de extrema dreapta. Doare?
De fapt, Georgescu, dar si alti imbecili ca el, sunt coloana a 5-a a Rusiei in Romania. Problema nu e ca s-a anulat rezultatul alegerilor, ci ca institutiile statului nu au luat mai demult masuri impotriva lor. Iar acum, pe langa arestari ale celor care au vrut sa vanda Romania, ar trebui sa urmeze si demisii ale multora din conducerile SRI, SIE, sau STS.
Susținătorii CG nu înțeleg că toți pro-rușii declarați și dovediți chiar sunt pro-ruși.
Aur este declarat de instanțe partidul propagandei ruse în România. Într-adevăr instituțiile au o mare problemă că permit pro-rușilor să intre în parlament sau să candideze. Aștia trebuie toți scoși în afara legii, toți cei care susțin ideile rușilor.
In anii `30, la fel au "gandit" si nemtii. Au dat jos "sistemul", si l-au pus pe Hitler. In urmatorii ani, au murit milioane de nemti, iar tara a ajuns o ruina. Apoi a revenit "sistemul" si a facut din Germania a patra economie a lumii.
Da, că rușii nu sunt de acord cu noi și într-adevăr vor/vrem să îi elimine pe toți, printre care și Simi, Pot, Sos...
Unde este problema că nu vrem să ne conducă rușii? Cine vrea asta, ar trebui să se mute în Rusia.Sau în Belarus.
Multi cand folosesc cuvantul "sistem" au in cap imaginea unei mafii evreiesti cu superputeri care controleaza totul din umbra. Cand spui "cine nu este de acord cu ei", cine sunt acesti "ei"? Autoritate in tara asta este atat de imprastiana intre sute de grupuri si organizatii diferite ca mi se pare absurd sa crezi ca exista un "ei" care pot fi atacati.
Normal ca lumea vrea sa-l elimine pe Georgescu. Este "anti-sistem" in masura in care e absolut dus cu pluta. Se contrazice din doua in doua propozitii si a fost denuntat de toti liderii miscarilor pe care se presupune ca le sustine. Si un copil de 5 ani care, intrebat de politica, zice ca ar trebui sa printeze statul bani sa ne dea la toti si sa se scape de scoala si toata lumea doar sa stea sa se joace minecraft e "anti-sistem".
Cateodata inteleg nevoia oamenilor de a inventa teorii ale conspiratiei ca sa faca fata complexistatii lumii reale. Dar aici? Asa greu de imaginat e ca individul asta e efectiv nebun, lucru care se vede cu ochiul liber, si ca toti au sarit sa-l atace pentru ca e un pericol pentru toti, nu doar pentru "sistem" si "cei care controleaza lucrurile din umbra"?
Unii nu sunt de acord cu persoane care apar asa din senin, fac campanii pe tiktok și după doua luni ajung sa obțină mai multe voturi decât ceilalți candidați
Nu. Cred că ce s-a întâmplat este foarte corect. Trebuia să se întâmple lucrul ăsta de mai demult.
Mai oameni buni, nu e momentul sa fim giga contra și să facem noi pe interesanții că vai manipulare nu credem nimic etc bla bla bla. Voi credeți că Consiliul de apărare al statului nu știe ce zice? Daca vedeai rachete sburând peste tot că în Ucraina la fel contestai că stai că de fapt nu e niciun război, așa se vrea sa credem, e manipulare etc? Lucrurile sunt cat se poate de clare, am fost ținta unui atac rusesc la fel la in Republica Moldova. Nu au cum sa atace direct pentru că nu se pot pune cu NATO de asta fac șmecherii din astea și încearcă să influențeze alegerile!