anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Au trecut si alegerile prezidentiale, numaratoarea BEC-ului este aproape de final, insa lucrurile par sa nu intre pe fagasul normal.In aceasta seara, BEC a numarat toate voturile nule din tara, exceptie facand un numar de 863 de voturi din diaspora.In urma acestei numaratori, s-a demonstrat ca Traian Basescu s-a furat singur in loc sa-l fure pe Geoana. Ce prost!
Insa credeti ca cei din PSD s-au linistit? Nu! Mai nou, acum au venit cu o alta gogorita, si anume ca de fapt ei doreau o numaratoare a voturilor nule, ci doresc o expertiza tehnica pe toate buletinele de vot sa vada cand anume a fost pusa a doua stampila, data, ora, minutul si secunda. Vor expertize grafologice la declaratiile pe prorpie raspundere, verificarea tuturor CNP-urilor si la final vor sa stie de ce sustinatorii lui Basescu au iesit la vot.
Pentru ca la viitoarele alegeri sa nu mai trecem prin astfel de probleme, propun ca in momentul votului, sa prezentam adeverinta de la serviciu, adeverinta de la medicul de familie, de la psiholog, sa aducem o caracterizare din partea familiei si a profesorilor din liceu si de la facultate, sa fim amprentati la sectia de votare de catre un membru PSD si sa fim fotografiati fata-profil inainte sa intram in cabina de vot. Dupa momentul in care ne vom exprima,, liber si democratic" votul in prezenta unui observator PSD ce va intra in mod OBLIGATORIU cu noi in cabina de vot, ne vom indrepta catre urna pentru a depune buletinul.Insa nu oricum, ci va trebui ca presedintele sectiei de votare sa elibereze un certificat de autenticitate care sa cuprinda:compozitia chimica a cernelei, copacul din care provine buletinul de vot si nu in ultimul rand o,, radiografie’’ a stampilei de vot.in acest mod se vor evita viitoarele fraude produse de catre celelalte partide in detrimentul PSD-ului.Si inca ceva, diaspora nu va mai avea drept de vot! Daca tot nu platesc taxe in tara... ce cauta niste capsunari sa-si exprime puctul de vedere cu privire la presedinte?
Si acum si intrebarea:
-Ce modificari mai sunt necesare, pe langa cele enumerate mai sus, pentru a preantampina o,, frauda masiva’’ in detrimentul candidatului PSD-ului?

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Hai sa nu o mai scaldam. Frauda a fost si de o parte si de alta. Poate unii au furat mai mult si altii mai putin. Din punct de vedere legal, PSD are dreptul de a contesta corectitudinea alegerilor si a facut-o. Din punct de vedere moral este rusinos nu sa contesti rezultatul, ci insusi faptul ca ai putut fi furat avand in spate un partid atat de mare.
@remus - ai uitat sa spui de canal...

| Flav a răspuns:

Eu as implementa un sistem dupa care sa votezi de pe un card special. Astfel, n-ar mai fi discutii cu anulare, stampile si restul. Dar, dezavantaje mari si aici. Sa stai la cozi, sa nu stii sa folosesti, sa pui batraneii cu cardul, deja i-ai omorat.
Eu nu ma uit ce mai fac cei de la P. S. D. Eram ferm convins ca vor proceda la astfel de lucruri, demne de altfel, de civilizatia noastra.
Nu inteleg moral cum sa acuzi pe cineva c-a furat, cand tu ai facut acelasi lucru. I-a ciuruit Basescu iar acum ei cauta gloantele ca sa vada daca au fost adevarate.
Stii cat de frustrati pot fi? Au pierdut cascavalul inca 5 ani. Am citit zilele trecute un interviu cu Vantu, dar foarte lung. Mi s-a parut un om foarte siret, dar c-o inteligenta uimitoare. Mai pe scurt, omul interesului. Interesului propriu! Si iaca ca s-a retras cica din televiziune, se va retrage in mass-media online. Cred si eu!
Lasa-i sa mai caute acul in caruta cu fan. Ei sunt constienti ca nu mai pot intoarce nimic, fac asta doar ca sa-i puna pe ceilalti intr-o ipostaza proasta si pregatesc iar atacul ce va avea loc peste 5 ani. Da-ti seama atunci ce vorbi vor iese: ''Vrem securitate, protectie si garantia ca nu se va mai fura ca-n codru ca acum 5 ani!''. Parca-i si aud.
O sa am o satisfactie. Daca o sa mai traiasca al de Iliescu&Voiculescu o sa fie mai ramoliti. Desi, nu stiu cat la suta reprezinta un avantaj, ca la cate hiene asteapta pe langa ei suprematia...
Eu asigur un lucru: Mircea Geoana nu va mai candida peste 5 ani. Nici daca ar fi anul viitor alegeri, nu l-ar mai baga. Singurul om capabil, inteligent si c-o oarecare carisma si diplomatie la locul ei mi se pare Diaconescu. A fost prea tanar pentru anul asta. Dar il vad in urmatorii ani un candidat serios la presidentie. Sa speram ca pana atunci P. S. D. va cadea sau va fi un partid prea mic.
A iesit Basescu, nu? Sa mai vorbim de alegeri? Astea-s fleacuri, da-le dreak.

| remus a răspuns:

Ultima solutie asupra comunistilor cu partidul lor scosi in afara legii, interzisi cel putin 50 de ani, nu au nimic sfant, bun, cinstit si de folos oamenilor de buna conditie.

| elenahd a răspuns:

Frauda e doar in capul celor de la PSD. Doar in capul lo poate sa fie astfel de gandire deoarece sunt lesinati sa ajunga la putere ca acum nu li se mai permite in ultimul hal barbar si lui Iliescu ii este teama ca da coltu' inainte de a mai fura si minti poporul, ii e teama ca nu o sa se mai vada la tv hlizindu-se cu gura pana la urechi si dand din cap precum masina de cusut marca "Ileana"(marca tot de pe timpul comunistilor). Ce modificari sa mai fie necesare? Modificari trebuie facute in capul celor de la PSD deoarece ei nu pot sa conceapa ca poporul ii uraste si nu-i mai vrea la conducere.Eu m-am linistit deoarece mi-am dat seama ca poporul roman e destept, a stiut cu cine sa voteze si nu s-a mai lasat dus de nas de o gramada de promisiuni din partea mincinosilor de la PSD.

| 31957319 a răspuns:

Cred ca lipsesc, catusele, botnita si camasa de forta.

| gaga_5261 a răspuns:

Traina Basescu merita si a meritat sa iasa!

| maddy_1722 a răspuns:

Nu mai am ce spune, ce am vrut sa spun a spus si Lora! bv lora!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav-si eu am citit interviul cu Vantu, ma asteptam la o mai mare deschidere din partea lui, insa tot Mogul a ramas.Inca se mai crede ingeras, saracul. Iar cat priveste referirea la postul de televiziune Realitatea... m-a enervat la culme. A spus si cateva lucruri bune, insa a batut capmii destul de mult.Bine,acum nici nu ma asteptam sa fie fair cu noi.Asa ca eu nu iau de bun acel interviu al lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg, ce atatea adeverinte? Daca tot am ajuns cu alegerile astea in domeniul SF-ului sa introducem identificarea dupa structura ADN si am terminat circul! Sau atunci sa vezi circ!

Întrebări similare