anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aur cheama lumea la proteste, am primit si un email de la ei prin care zic cam asa :

" OPRIM NEBUNIA!
Luni, ora 17:00, în fața Prefecturii din fiecare județ, se protestează împotriva restricțiilor aberante din orașele țării.
Vino și tu alături de noi!
Alianța pentru Unirea Românilor – AUR
http://www.partidulaur.ro/ "

Spuneti si voi ce fel este acest partid si ce vrea, ei nu realizeaza ca covidul este real, nu vor masti protesteaza impotriva tuturor masurilor.
Mie unul nu mi se pare normal ceea ce fac cei din conducerea AUR, membrii cat si simpatizantii care se duc sa protesteze.

https://elocvent.wordpress.com/2021/03/29/aur-cheama-lum ea-la-proteste/

11 răspunsuri:
| Meme10Meme a răspuns:

Eu inteleg motivul pentru care protesteaza acum. Legea asta care inchide magazinele la ora 18 este o magarie prosteasca[doar o sa se aglomereze, dar nu protestele sunt raspunsul]. Si cum ai primit emailul? Stai sa ghicesc, sunt in stare sa trimita si un RO Alert? =]]]]]]

| Simpatic a răspuns (pentru Meme10Meme):

Ro alert nu cred ca vor trimite happy
Cred ca aveau emailul meu ceva eu stiu happy

| Meme10Meme a răspuns (pentru Simpatic):

=]]]]]]]] Eu am comentat ceva pe pagina de FaceBook al lui G. Simion si a vrut sa-mi trimita un mesaj pe Messenger in care imi cerea nr de telefon, etc. Nu cred ca pot trimite RO Alert, nu au cum. Doar guvernul poate, din cate stiu.

Ro alert nu nu poate, doar autoritatile pot.
Pai si eu cred ca i-am dat un email in trecut numai stiu cu ce subiect acestei aliante si ma au acolo de asta mi-au dat acum mesaj.
Niste penibili josnici in opinia mea

Nu o sa rezolve nimic cu protestele, parerea mea.

Bine ar fi in opinia mea, adica eu sunt de acord cu purtarea mastii, cu distantarea sociala, mi se par masuri bune de preventie si magarii astia nu le vor ca cica nu exista virus. cat despre celelalte chestii nu ma bag acum

Da, tin minte ca Sosoaca a zis ca masca nu ajuta cu nimic pentru ca intra covidul prin acele gauri extrem de mici. Aici are dreptate dar masca te mai protejeaza de covid[nu in totalitate]. Nici nu stiu de unde scot astia acele teorii cu cipurile lui Gates, sincer sa fiu.

Sosoaca o nesimtita si o tampita, nici nu ar trebui sa ne uitam in gura ei si iata ca ea are si fani, ce a ajuns tara asta fratilor?

Mai mult este o balena.;=]]]]

Nu stiu daca am dreptate, dar in viata asta am observat ca aspectul fizic al anumitor oameni parca le arata si caracterul, infecta asta grasa are un caracter de mahalagioaica, altii care sunt foarte foarte slabi parca-s rai la suflet, eu stiu ca conteaza si caracterul omului, dar teoria asta cu fizicul am observat-o si inteles-o.

De multe ori da, aspectul fizic arata caracterul[dar nu mereu]