| bornsinner a întrebat:

Autorecenzare online si recenzorii de pe teren

Am facut autorecenzarea pentru toata familia in perioada respectiva si am dovada autorecenzarii pentru fiecare membru, dar aud acum ca e posibil ca recenzorii sa tot poata veni la adresa desi figureaza ca autorecenzata. Nu o sa intreb de ce (probabil nu se centralizeaza cum trebuie datele, treaba romaneasca, in fine).

Ce vreau sa stiu e cum pot dovedi autorecenzarea astfel incat sa "scap" de recenzor cat mai repede, in cazul in care vine. E de ajuns CNP-ul, iar el poate verifica pe tableta? E de ajuns codul acela de confirmare de pe dovada autorecenzarii sau trebuie musai aratat tot PDF-ul dovezii autorecenzarii?

Intreb pentru ca, probabil, nu as fi acasa in cazul unei vizite al recenzorului si sa stiu ce sa le las parintilor sa arate mai usor (ei nu au smartphone).

Mersi.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Tiparesti PDF-urile dovada si le lasi acasa pentru caz ca ar veni cineva sa faca iarasi recenzarea (desi ma indoiesc).

| bornsinner explică (pentru Bula):

This is the way. N-am chef sa ma complic. Desi ma frustreaza ca tot trebuie (ca sa fiu sigur) sa consum hartie cu toate ca operatiunea ar trebui facuta online by default.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca o sa vina recenzorul, daca ai dovada autorecenzarii. Si asa se pare ca au ramas mult in urma cu recenzarea, probabil nici n-o sa fie incheiata pana la 17 iulie.
Recenzorul poate verifica cu CNP dar poti lasa si dovada scoasa la imprimanta.

| Brizbriz a răspuns:

Iti lasa o hartie la usa cu un nr de telefon
si da, recenzarea inseamna ca figurezi electronic intr-o baza de date care poate fi verificata pe tableta
totusi, se pare ca multi nu au facut autorecenzarea corect si nu am inteles foarte bine daca sunt notificati intr-un fel sau altul de asta, si nu vine direct recenzorul la usa

| Sophieka a răspuns:

Prin absurd daca vin sa va caute si nu esti acasa, veti stabilii o zi si o ora cand sa revina pentru a recenzare.
Si nu sunteti obligati sa ii primiti in casa, puteti discuta la usa.