| MCRgurl a întrebat:

Auziti...cum a reusit basescu sa castige la referendum? eu am inteles ca numa cativa au votat nu...nu m-am uitat la realitatea sa vad de ce, stiu doar ca multi au votat da si putini nu si ca el trebuia sa pice si sa vina ponta.

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Pentru ca referendumul sa fie valid, 50%+ un om trebuiau sa participe la vot.Nu au participat decat 47%, astfel, chiar daca 86% din ei au votat demiterea, nu se ia in considerare.
Pentru ca 86% din 47% inseamna cam...40%, ceea ce inseamna ca nu exista majoritate.

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

TB nu a castigat la referendum. Problema este ca referendumul nu va fi validat, deoarece nu s-au prezentat la vot cel putin jumatate plus 1 din numarul celor inscrisi pe listele electorale. Numai bine!

| MCRgurl explică (pentru Ioandelasal):

Pai si romanii prosti...vor sa-l demita pe basescu dar nu merg la vot.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru MCRgurl):

Au fost aproxamitv 8 milioane de romani la vot, sau 46.2% din populatia cu drept de vot. ponta ramanea prim ministru indiferent daca basescu pica sau nu.

| Hombre a răspuns (pentru MCRgurl):

Vorbesti de parca nu esti roman "si romanii prosti"

| irbis a răspuns (pentru Hombre):

Destept mai esti, nu-i asa? De unde stii ca nu se refera la romanii care vor sa-l demita pe basescu dar nu voteaza, ca fiind prosti? Daca te simti insultat de raspunsul lui, nu pot presupune decat ca te incadrezi in categoria de care vorbeste.

| Hombre a răspuns (pentru irbis):

Pai prosti sunt sunt dezinteresatii, ii doare la basca indiferent cine conduce tara, mai sunt o categorie care nu a votat stiind de ce iar cei interesati a votat.Iar tu nu fa pe inteleptul facandu-ma prost ca esti un bou. E bine? Egalitate.

| irbis a răspuns (pentru Hombre):

Nu fac pe inteleptul, doar evidentiez evidentul. Daca tu iei ce am spus ca pe o insulta, sa stii ca eu nu am folosit nici un cuvant de insulta precum "prost" sau "bou", pe care tie se pare ca-ti place sa le folosesti. Daca esti incapabil de acelasi lucru, nu prea vad o egalitate aici asa ca nu incerca sa ma aduci la nivelul tau.

| Hombre a răspuns (pentru irbis):

"nu pot presupune decat ca te incadrezi in categoria de care vorbeste." Despre ce categorie se vorbea?
"Daca tu iei ce am spus ca pe o insulta, sa stii ca eu nu am folosit nici un cuvant de insulta". Iar vrei sa ma prostesti cu cacaturi interpretate.

| MCRgurl explică (pentru irbis):

Pai exact la asta ma refeream dar daca asta-i prost nu mai are rost sa ne punem la mintea lui

| irbis a răspuns (pentru MCRgurl):

Ai dreptate, dar eu de fapt nu fac decat sa ma distrez cu el, sa rad de intelectul lui inferior (ca sa nu folosesc cuvantul prost) si sa-l vad cum se zbate. Ma amuza. Ma joc cu el ca si cum ar fi o furnica. Recunosc, stiu ca nu e prea frumos, dar el insusi s-a pus in pozitia de furnica.

| MCRgurl explică (pentru irbis):

Nu e prea frumos? dar e frumos ce face el romanilor? pai pentru el e frumos, asa ca hai sa-l injuram si sa spunem ca e frumos ca asa face si el laughing

regis
| regis a răspuns:

Basescu nu a castigat referendumul, ba chiar la pierdut rusinos (88 la 11), doar ca acesta nu va produce efecte juridice, nefiind intrunit cvorumul minim.

| Dumnezău a răspuns:

Cu clasicu-i tupeism incalificabil, la nivelul politic la care este si cu controlul institutiei care, zice el, USL o vrea sub tutela sa. Pute ipocrizia in el, asta nu de 2-3 ani, ci de vreo 30 si chiar mai bine.Si cu ajutorul unor bravi ungurasi, ce voteaza doar la locale, parlamentare si in T1 de prezidentiale, ca in rest, nu ii scoti din casa nici cu spray paralizant.

| euSUNTasta a răspuns:

Pai oameni au votat in jur de 44% de aceea a castigat basescu ca daca voturile erau de la 50% atunci basescu pica happy