| unuzero a întrebat:

Avand in vedere cum arata acest guvern, considerati ca votul dumneavoastra a contat?

Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

Votul meu a fost folosit sa faca ce se doreste cu el. E ca atunci cand ti se spune daca mori e bine daca nu mori e tot bine. Nu votu nostru e vinovat ci acei care au facut legea electorala uniniminala o prostie care costa si care nici nu refelcta ce a votat electoratu

3 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nu cred ca a iesit cum a dorit nici unul din cei implicati - nici cei care concurau in alegeri, nici cei care au votat. Guvernul asta pare sa fie un deja vu... la multe ministere fiind tot oameni care au mai fost si care n-au facut mare branza nici atunci. Ce sa zic, mare schimbare si multi oameni "tineri" (pentru care Stolojan s-a, cica, dat la o parte). Nu stiu ce sa zic de reinfintarea ministerului Turismului. Cadourile in bijuterii nu se mai poarta? Sau dupa un timp oamenii se blazeaza si vor ceva... ce altii n-au. Sunt total nemultumita de alegeri. Imi pare rau ca m-am dus la vot. Singurul lucru schimbat ar fi lipsa UDMR la guvernare. Trebuiau si ei sa faca o pauza... : )

| unuzero explică:

am pus aceasta intrebare pentru ca eu nu am fost la vot. acum aveti raspunsul la "de ce?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu am fost la vot