Avem nevoie de transparenta fiecarui candidat. Ideal ar fi fost sa avem posibilitatea de a alege un candidat potrivit acestor timpuri grele... cei de acum nu prea sunt! Dezbaterea parlamentara nu va fi decat o lupta rusinoasa cu arme murdare!
Probabil aceste dezbateri ajuta unii candidati dar convingerea mea este ca fiecare stie ce are de facut, pe cine sa voteze sau daca merge sau nu la vot.
Desigur. Dar dezbatere parlamentare pe teme serioase nu pe subiectul femeilor si nu pe atacuri la persoana.
Probabil si aceste dezbateri electorale ajuta la influentarea votului. Unii poate isi schimba parerile, altii poate se hotarasc sa voteze, si altii sa nu mai voteze.
Ba eu nu suport alegerile[ro][andrey][in plus sunt bani irositi aiuria] [daca bani pe postere si alte prostii ar fi dati pe mancare pentru cei saraci eu zic ca ar avea mai multe sanse asa ][nu crezi][ce zici nu-mi dai si mie o funda ]
Banuiesc ca orientarea mea politica nu se va schimba radical dupa o astfel de dezbatere dar totusi ne ajuta sa realizam multe lucruri si sa cunoastem mai bine candidatii