| Fatamuntilor a întrebat:

Azi m-am confruntat cu o situatie cel putin nepacuta pentru mine.
O femeie care vindea fructe de padure in piata s-a luat de mine si mi-a spus,, de doua ori te-ai aruncat in fata masini'' si a turuit asa inca vreo 2 minute''. Eu am amuntit nefiind in stare sa scot niciun cuvant si am intrat in magazinul din apropiere.
Nu obisnuesc sa ma arunc pur si simplu in fata masinilor, traversez doar pe trecere.
Sigura situatie la care m-am gandit ar fi uneori cand astept sa opreasca masinele la trecere, sa zicem ca opresc cele care vin dintr-o parte, iar din celalalt sens, nu.O fi considerat ca m-am aruncat.
In sitatia prezentata as fi avut motiv sa anunt macar un echipaj de la ordine publica? Oricum i se auzea vocea toata piata!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-are nici un rost sa anunti politia, probabil este putin nebuna, altfel nu te-ar fi urmarit si ti-ar fi spus ce ai scris.
De altfel, atata timp cat nu te-a agresat si nu ti-a adresat nimic injurios, nu a comis nici o fapta ilegala de natura penala sau contraventionala si nici macar una care sa atraga raspunderea civila delictuala.

| Fatamuntilor explică (pentru Ioandelasal):

Nu m-a injurat /jignit/ agresat pentru ca am lasat-o sa vorbeasca singura! La un moment intervenise si barbat, probabil sotul a zis,, daca nu intelege''Am intrat in magazin fara a avea neaparat nevoie,
Sper sa nu se mai repete situatia, nu prea cum sa evit zona.

25 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ma gandesc bine, tu ai spus varianta ta. Ar fi fost bine daca am fi stiut si varianta ei, că tot ai postat aceasta intrebare.
Posibil ca ea sa fi avut dreptate si te-a mustruluit pe drept.

| Fatamuntilor explică (pentru darrio2007):

Sunt foarte atenta cand trec strada!
NU am 15 ani! nici din greseala! nu vorbesc la telefon, nu dau mesaje.

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ok. Avand in vedere data nasterii, suntem cam de o seamă. Poate am judecat gresit. O zi buna!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Vezi că dacă venea un polițist te verifica mai bine pe tine, nu pe aia din piață care urla după tine.

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

De ce sa ma verifice pe mine?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Îți cerea buletinul, te întreba unde lucrezi, te verifica în baza de date după CNP, îți dădea buletinul și îți spunea - Data viitoare să nu mai stați în dreptul trecerii de pietoni să așteptați să vină o mașină ca să traversați.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce a făcut ea? Te-a confundat cu cineva din etnia ei, care se aruncă în fața mașinii, având grijă să nu se accidenteze prea tare, și apoi să ceară la șofer bani mulți ca daune. Dacă chemai ordinea publică, dacă ea tăcea atunci nu rezolvai nimic. Soluția era să te îndepărtezi de ea.

| Fatamuntilor explică (pentru sadrian46):

Probabil era de etnie!
nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa ma arunc sa cer daune
Asa am facut, m-am indepartat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este o babă nebună nu are ce vorbi. Lasa o in pace tu esti sigură ca ai traversat corect, ce zice femeia aia e treaba ei latră pana tace.

| Fatamuntilor explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am lasat-o sa,, latre'' nu sunt certareata!

| Mosotti a răspuns:

De ce sa anunti si sa deranjezi echipajul pentru atat, cand pot tu sa o pui la punct pe aia cu 3-4-5-6 vorbe la obiect si impuse f bine.
Echipajele au alte treburi mai importante.
Poate luai si amenda daca chemai echipaju pentru asta!

Impune-te si tu, sau o ignori, una din doua.

| Fatamuntilor explică (pentru Mosotti):

Eu doar am intrebat.
Si daca echipajul se autosesiza? de cand cu pandemia ii vad tot mai des, mai ales in zonele aglomerate cum e piata!
am ales sa o ignor!

| Mosotti a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Daca echipaju era acolo, poate intervenea, nu stim. F bine ca ai ignorat-o.

| anonimg a răspuns:

Trebuie anuntata politia, dar fara sa stie in acel moment femeia aceea.
Orice om care striga in gura mare la tine -in afara de faptul ca iti doreste binele- trebuie reclamat la politie. Nimeni nu are dreptul sa te ia la rost pentru o fapta buna sau rea. Nu avem dreptul sa ne facem dreptate singuri.
Daca este nevoie, se va ajunge pana acolo incat femeii sa i se interzica accesul in zona.

Nu ne-ai spus daca ea era soferita. Dar banuim ca da. Tu esti femeie; dar eu i-as fi spus sa respecte regulile de circulatie. Si prima regula a unui sofer cand ajunge in dreptul unei treceri de pietoni nesemaforizate, este sa reduca viteza, indiferent ca este pieton sau nu in zona, indiferent ca este zi sau noapte. Cei care nu stiu aceasta regula trebuie sa li se ia permisul pentru totdeauna. Si 99% dintre soferi nu respecta aceasta regula.
Eu ajungeam pana acolo incat fortam autoritatile sa puna camere video in zona.
Daca ai fi cunoscut legea ai fi putut inchide gura acelei femei. Si daca nici atunci nu i s-ar fi inchis gura, atunci... este demonizata -ca sa nu zic nebuna; este acelasi lucru.

| Fatamuntilor explică (pentru anonimg):

De obicei soferii imi fac semn sa trec.
Dar cum am crezut eu ca s-a intamplat, anume soferii de pe un sens opresc, iar de pe celalt nu, sau uneori chiar depasesc coloana la masinile oprite.Si chiar nu stiu ce sa fac in asemnea situatie.
Daca prima data am ignorat-o ca am intrat in magazin, nu stiu cum voi face data viitoare daca se va lua de mine.Pentu ca vanzand fructe de padure va fi in zona cel putin inca o luna.

| anonimg a răspuns (pentru Fatamuntilor):

"Nu stiu cum voi face data viitoare daca se va lua de mine." Anunti politia in ascuns. Si numai cand vine politia ii vei duce la femeia aceasta si le spui ca te tot necajeste.
Barbatul tau nu trebuie sa fie barbat si in astfel de situatii. El nu trebuie sa o loveasca si nici sa o ameninte. Ci sa-i spuna in fata greselile ei.

Iar la trecerile de pietoni nesemaforizate nu tu trebuie s ate asiguri, ci soferii. Te asiguri si tu doar pentru ca sunt multi boi la volan. Dar legea spune soferilor ca ei sunt obligati sa opreasca la trecerile de pietoni nesemaforizate daca sunt pietoni care traverseaza strada.
fa-i reclamatie femeii. Fii pregatita sa o filmezi daca te ameninta. Poti pune telefonul in buzunar si sa o inregistrezi audio cand treci pe langa ea. Trimiti inregistrarea la politie.
Poti sa scrii problema ta aici: https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult ca sigur are o problema psihica.
Nu ai ce sa ii faci, doar s-o ignori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E problema ei, tu trebuie sa fii linistita si sa o compătimesti.
Că doar nu te-ai aruncat deloc.
Poate te-a confundat cu fatadealurilor.

Sigur m-a confundat cu fatadealurilorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns standard pentru ORICINE se "pricepe" la injuraturi in romana:
asa e, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...
"SA MA KC IN ADANCUL SUFLETULUI TAU"
daca nici asta nu ii ia piuitul, atunci poti sa ii spui ca e pesedista amarata si iubitoare de iliescu (litera mica INTENTIONAT, nu am nici o picatura de respect OARECARE sa ii scriu numele cu litera mare, si... btw, SYKTYR ca te-ai gandit la asta tongue )

Nici la injuraturi nu ma pricep! ce sa fac?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai stat la trecere și ai început să traversezi când vine mașina.

Am tenul inchis la culoare, dar nu sunt de etnie!
Cand eram copil si tata voia sa ma necajeasca imi spunea ca m-a luat de la caruta de tigani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Un sfat prietenesc, nu te certa niciodata cu babele nebune, nu stii niciodata ce le poate trece prin minte!
Ignora le, daca poti sau anunta pe cineva.

Uite aici ce a patit cineva cu o baba de asta nebuna

https://www.youtube.com/watch?v=tu1415enBbw