Citeste contractul, acolo sunt mentionate clauzele in cazul in care vrei sa-ti dai demisia. Daca esti in perioada de proba, poti demisiona fara preaviz, doar cu o notificare scrisa catre angajator.
Daca pur si simplu nu te mai prezinti la munca, ti se va desface contractul prin abatere disciplinara, plus ca nu e deloc frumos si arata ca esti prost crescuta.
Asadar vezi ce scrie in contract, si daca esti in perioda in proba vorbeste cu seful maine si spune-i ca iti dai demisia si gata.
Perioada de proba fiind cea de training sa inteleg
Deja ti se pare prea grea munca, asa-i?
Ce nu merita? Ca te platesc pentru cat muncesti?
Citeste contractul si vezi ce ai semnat, fiindca noi nu stim ce conditii ai mentionate acolo.
Ca sa va explic si sa nu va mai puneti atatea intrebari in cap, da, nu mi s-a parut ca merita sa lucrez 8 ore pe zi de luni pana vineri, de la 2 pana la 10 jumate in condintiile in care autobuzele nu mai merg la ora aia, deci nu mi se deconteaza transportul, pe jos nu pot sa merg pentru ca locul de munca e intr o zona de camp si care in contract scria ca as munci doar 4 ore, cat ar trebui normal sa munceasca cineva part-time, nu zic nimic ca nu se poate munci mai mult cand ai un job part-time insa eu nu am fost de acord cu asa ceva, iar pentru salariul de doar 8 milioane pe luna pot sa zic ca nu merita, poate sunt vreo puturoasa dar n o sa stau pana voi ceda psihic sau fizic cand stiu ca mai am si studiile de terminat.
"nu merita"?
Pai merita, ca-s bani munciti cinstit!
Doar purotile stau acasa pe spinarea parintilor, ca deh, bietii parinti pot muncii ca sa te intretina, pentru ei nu-i greu, asa-i?
Ia-ti o tura de dimineata 6-14 si pune mana sa muncesti, ca banii nu pica de cer si se MERITA sa muncesti cinstit pe 2000-2500lei!
PS Pune mana si invata banii actuali, ca milioanele sunt scoase din folosinta de peste 10 ani si nu te mai plateste nimeni azi, cu milioane vechi.
Nu pot sa-mi iau turele cum vreau eu dar in fine, sa muncesti tu 40 de ore pe saptamana pentru 800 de lei Violetta daca zici ca merita atat de mult ca te vad foarte frustrata pe tema asta si pe toata situatia MEA personala in sine?
PS Imi pare rau dar nu am auzit sa zica nimeni de bani actuali la sumele mari, imi place ca incerci sa gasesti orice chestiuta mica sa te iei de mine desi nici nu ma cunosti ma jignesti, ma faci 'putoare' dar in fine asa pot si eu sa zic din cate am vazut ca esti cam imatura, stai pe TPU ca sa ti bati joc de oameni in loc sa raspunzi la intrebarile lor, zic mai bine sa nu mai raspunzi deloc
Atunci nu te mai plange daca esti putoare, ca banii nu pica din cer.
candva munceam 7 zile pe saptamana si aveam si copii mici, dar uite ca asa mi-am facut totul, nu am stat cu mana intinsa la parinti afirmand ca-i prea greu sau prea putini bani, ca-ti poti lua un al doilea job in weekend, daca esti om cinstit si muncitor.
Eu am ajuns la varsta si la pozitia in care sunt propriul meu sef si am angajati care muncesc pentru mine, asadar pot sta pe computer cat am chef, ca doar iau banii care-i vreau.
Bravo, cea mai bazata femeie din Romania te felicit violeta
Eu sunt super interesata sa aud cum Dumnzeu poti realiza intr-o singura zi, ca nu merita sa mai mergi la munca?
Unicul lucru la care ma gandesc este ca esti o putoare asa de mare, ca te doare munca!
Nu e normal sa condamni, fiecare om e in felul lui, nu privi din afara. Si daca omu simte ca-l doare munca, un motiv exista, si puturosenia este efectul unei afectiuni, ca un om sanatos nu e puturos nici sa vrea.
Nu e asa simplu.
Si da, poti sa-ti dai seama din prima zi ca merita sau nu, cand vezi ce munca este, ca e una sa stii teoretic, si alta practic, deja dupa o zi, stii f bine ce si cum.
Stiu multe cazuri.
Vezi cum percepi acea munca.
Nu e nimeni obligat sa faca orice munca, exista si alte munci pe care le poate face.
Poate in teorie credea ca e ok, si cand a vazut, nu era okey.
E total normal.
Depinde mult de societate. Multe fac actele din pix, dar in revisal te baga abia dupa 2-3 saptamani.
Intr-o firma corecta, s-ar desface contractul de munca prin comisie disciplinara sau conform vreunei clauze din contractul individual sau contractul colectiv.
Cel mai ok ar fi sa mergi si sa le spui ca nu mai vrei sa lucrezi, eventual sa le lasi o cerere de desfacere a contractului de munca, daca au nevoie de asa ceva.
Dar de ce consideri ca nu merita?
Nu se intampla nimic, nu te mai duci si gata, doar ca nu mai primesti bani pentru acele 3 luni daca nu le lucrezi.
Aia e, nu se potriveste munca aia tie, ca probabil una era in teorie cand ai auzit ce se face, si alta cand ai vazut.
Multumesc pentru raspunsul amabil, mai rar in prezent observ))
Pai e normal sa fim amabili unul cu altul, asa e frumos, nu sa condamnam, ca multi atata stiu sa faca, pana dau de domnu dracu si ajung ei in situatia aia, si atunci sa vezi.
Mai ales nu-mi place chestia aia, vine cineva sa intrebe care ciocolata e mai buna daca Milka sau Poiana, si vine unu "aaa dar renunta la ciocolata ca nu e buna", pai nu asta s-a intrebat.
Tu intrebi una, unii te condamna cum ca n-ai vrea sa muncesti. Dar ei abia asteapta sa castige la loto ca sa nu mai munceasca, zic asa ca paranteza.
Dar asta este.