| deeznuts123 a întrebat:

Ba baieti, azi a fost prima zi de munca (din viata mea) si sunt si eu curioasa ce s-ar intampla daca n-as mai veni maine la munca, ca am realizat ca nu merita efectiv.
Tin sa precizez ca am semnat un contract pe timp limitat de 3 luni.

Răspuns Apreciat de Editori
| haileewatson a răspuns:

Citeste contractul, acolo sunt mentionate clauzele in cazul in care vrei sa-ti dai demisia. Daca esti in perioada de proba, poti demisiona fara preaviz, doar cu o notificare scrisa catre angajator.
Daca pur si simplu nu te mai prezinti la munca, ti se va desface contractul prin abatere disciplinara, plus ca nu e deloc frumos si arata ca esti prost crescuta.
Asadar vezi ce scrie in contract, si daca esti in perioda in proba vorbeste cu seful maine si spune-i ca iti dai demisia si gata.

| deeznuts123 explică:

Perioada de proba fiind cea de training sa inteleg

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde mult de societate. Multe fac actele din pix, dar in revisal te baga abia dupa 2-3 saptamani.
Intr-o firma corecta, s-ar desface contractul de munca prin comisie disciplinara sau conform vreunei clauze din contractul individual sau contractul colectiv.
Cel mai ok ar fi sa mergi si sa le spui ca nu mai vrei sa lucrezi, eventual sa le lasi o cerere de desfacere a contractului de munca, daca au nevoie de asa ceva.
Dar de ce consideri ca nu merita?

| Mosotti a răspuns:

Nu se intampla nimic, nu te mai duci si gata, doar ca nu mai primesti bani pentru acele 3 luni daca nu le lucrezi.
Aia e, nu se potriveste munca aia tie, ca probabil una era in teorie cand ai auzit ce se face, si alta cand ai vazut.

| deeznuts123 explică (pentru Mosotti):

Multumesc pentru raspunsul amabil, mai rar in prezent observ))

| Mosotti a răspuns (pentru deeznuts123):

Pai e normal sa fim amabili unul cu altul, asa e frumos, nu sa condamnam, ca multi atata stiu sa faca, pana dau de domnu dracu si ajung ei in situatia aia, si atunci sa vezi.
Mai ales nu-mi place chestia aia, vine cineva sa intrebe care ciocolata e mai buna daca Milka sau Poiana, si vine unu "aaa dar renunta la ciocolata ca nu e buna", pai nu asta s-a intrebat.

Tu intrebi una, unii te condamna cum ca n-ai vrea sa muncesti. Dar ei abia asteapta sa castige la loto ca sa nu mai munceasca, zic asa ca paranteza.
Dar asta este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greu la muncă, este? Mai ușor la întins mâna.

Să vezi ce chef de muncă ți-ar veni ție dacă nu ar avea cine să te întrețină și să-ți dea un colț de pâine, să vezi atunci ce chef de muncă ți-ar veni. Subit.