| celcestainsuspensie a întrebat:

Bai barbatilor! Ce au femeile astea impotriva sticlelor de bere si a meciurilor de fotbal, atata timp cat casa-i casa si familia familie? Este vreo conspiratie, ceva?

15 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Este teama de a nu se strica "casa care e casa" intelegi?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile cunosc foarte bine un dusman de moarte al unei relatii de dragoste.Se spune ca o femeie ar da orice pentru o noapte de dragoste in timp ce un barbat ar da orice pentru un meci de fotbal.Se simt amenintate de alte placeri pentru ca vor sa fie ele singurele.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Numai femeile fără capul pe umeri au ceva cu asta.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Io cu sticlele n-am nimic, le pot refolosi.Nici cu fotbalul, atat timp cat se mai gaseste cate unul( vezi Chivu) sa dea un pumn in mecla la adversar! Ce minunat!tongue

| elena_3173 a răspuns:

Cred ca femeile vor sa le mai ajutati din cand in cand la anumite treburi din casa, nimeni nu zice sa nu va uitati la meciuri sau sa beti bere, dar atunci cand masura este intrecuta vi se urca lumea-n cap.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Elena: Femeile vorbesc de urcat democraţia/lumea la cap? laughing Hai c-asta-i tare.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Probabil "majoritatea femeilor" au ceva, eu ma simt minoritara, asa ca nu am absolut nimic impotriva. Eu ma uit din cand in cand la meciurile Universitatii Craiova, cu o cutie de Redd's in fata...si daca ar fi cineva langa mine care sa imi explice anumite chestii legate de jocul in sine ( mai mult decat pricep eu), ar fi excelent.

Răspuns utilizator avertizat
| NickiMinaj a răspuns:

Nimic laughing

| Diana_4238 a răspuns:

Eu nu am nimic cu berea atata timp cat nu incepe scandalu si alte chesti si cu meciurile chiar nimic, atata timp cat femeilor le place sa faca cumparaturi si nu le intereseaza ce zic barbatii. doara nu o sa-mi pun barbatul sa faca mancare, curatenie si alte chestii

| ExistaMosCraciun a răspuns:

" Hai Universitatea, hai Craiova,
Tu campioana unei mari iubiri!"
http://www.youtube.com/watch?v=hQCzteRjIX8

| anyia a răspuns:

''atata timp cat casa-i casa si familia familie?''
Foarte tare, mai filosofulelaughing
Dar acum vorbind serios, voi ce aveti impotriva shoppingului, a machiajului, manichiurii, pedichiurii si mai gasim multe altele. Adica e normal sa se intample asta atata timp cat unii barbati prefera sa stea cu berea in mana in fata televizorului toata ziua(la meciuri). Treaba asta este de cand ne-am nascut, ''fetitele'' se jucau cu ''papuselele'' iar ''baieteii' cu ''masinutele''. Asa si acum, ''femeia'' cu '' make up si cumparaturi'' iar ''barbatul'' cu ''berea si televizorul''.
PS:eu personal n-am nimic cu voi, imi place foarte mult fotbalul si incerc sa urmaresc meciurile de la TV, si uneori mai iau si o bere sa-mi tina de urat. Stii vorba aceea ''speranta moare ultima''? Ei bine, sa stii ca mai sunt si femei normale care prefera sa va distrati sau sa plangeti impreuna la un meci, sa-i injurati pe arbitrii(asa cum fac eubig grin) si alte chestii de genul, asa ca nu-ti fa probleme.

| Hassel a răspuns:

Fiindca le place sa se simta sefe:-s
Ascuta piesa Spike-sub papuc si te vei lamuriwinking

| anad a răspuns:

Este vorba doar sa nu fie pe locul intai berea si meciurile si pe locul doi tot berea si meciurile, iar familia si casa la etcetera!