Tot ce putem face noi in calitate de cetateni este sa ne alegem conducatorii cu foarte mare grija, mai ales membrii parlamentului. Nu imi pot imagina in niciun fel cum au fost alesi mandat dupa mandat aceiasi ghertoi corupti, doar pentru ca au dat pungi gratis prin teritoriu. Dar asa e romanu: se bucura jumate de zi de pungulita gratis, patimeste ani la randul de pe urma furtului subsecvent. Si in final, tot tiranu' de presedinte e de vina.
Din trist incepe sa mi se para amuzant.
@CORASA pana acum au fost alesi pentru ca partidul X sau Y i-a pus pe lista. S-au votat partide si nu oameni. La ultimele alegeri s-au ales oameni insa manipularea si fraudarea alegerilor in foarte multe din cazuri a adus un "suflu" nou insa tot niste marionete in mainile partidelor, niste papagali care habar nu au de jocurile marilor rechini din politica. De pierdut avem noi toti... de pierdut vom pierde toata tara adica Romania va ajunge in mainile strainilor. Nu cred ca va mai dura mult timp pana cand aceste tinuturi se vor numi oricum altfel numai Romania NU!
@calubalan Eu inca sper ca exista politicieni mai putin cunoscuti dar integri moral, care ar putea si vor sa faca o treaba buna. Problema este, asa cum se deduce si din ce ai spus tu, ca nu au in spate un partid care sa-i bage in fata. De aceea este datoria NOASTRA sa-i gasim si sa le dam sansa de a face ceva, nu sa continam cu aceiasi pilosi incompetenti.