Desi n-am mare incredere in spusele politicienilor romani acum il cred, este cel mai bine informat dintre romani in aceasta privinta.
Eu cred ca Romania nu este afectata pentru ca oricum Romania nu are pentru ce sa intre in conflict
Nu poti sa stii niciodata ce este in capul lui Putin. Rusia are un testament lasat de la Petru cel Mare prin care se lasa cu vorba de moarte ca rusia sa ocupe si gurile Dunarii si litoralul Marii Negre.
http://www.historia.ro/......arii-negre
Mai mult. Rusii sunt cei mai buni jucatori de sah din lume. Cand un rus se uita la nord te poti astepta sa-i fi cazut cu tronc o parte din sud. Asa ca Base este un idiot dupa care nu te poti lua. Mai mult. Acest individ a incercat sa irite Rusia in nenumarate randuri. Ca nu ne-ar putea ocupa Rusia este altceva. Tinand cont ca suntem in NATO e posibil sa nu ne ocupe. Dar sa provoace dezastre la noi este posibil.
Ma? hitler atacase rusia, cu toate ca promisese sa nu o faca, intrase deja mult in rusia si stalin nu credea ca e adevarat, crezand in promisiunile desteptului ala.crezi ca conteaza cine ce crede? conteaza cine va muri in razboi si cine va bate din palme pe la televiziuni si intruniri politice, vorbind despre eroism si curaj.
Si eu sunt de aceeasi parere. Sunt mici sanse sa fim implicati intr-un conflict direct.
anonim_4396 întreabă: