Ti-as raspunde,dar mi-e lehamite:unde s-a mai auzit ca un popor sa-si huiduiasca conducatorii de Ziua Nationala? Sunt atatea zile,atatea prilejuri de organizat manifestatii, de ce tocmai astazi? Dar n-am nicio indoiala:multi puturosi sunt revoltati ca nu mai primesc bani stand degeaba, multi"revolutionari"si-au pierdut privilegiile.Sunt profund dezamagita si cota mea de incredere in schimbarea de mentalitate a scazut dramatic.Am vazut, inspaimantata gloatele imbulzidu-se la fasole si mi-am spus ca e lunga calea spre demnitate a unui popor trecut prin umilintele dictaturii comuniste...Asta-i tot, Abh; ma duc sa-mi strang tricolorul din balcon.Sa ne auzim la anul! Numai bine.
O sa vad la stiri in aproximativ 11 minute, anul viitor se fac alte alegeri asa am auzit.
Releva ca inca nu are poporul suficienta coloana vertebrala ca sa-l si impuste pe nenorocit.Da' lasa, ca fac eu 18 ani odata si odata, si iau permisul...
"sa traiti bine"ca omu' si sa mancati ce a taiat ciomu' asta daca va mancat in fundulet sa-l mai votati inca o data
Eu cred că această întâmplare semnifică revoltarea românilor. Cu toţii s-au săturat de această persoană, care nu poate fi numită preşedinte şi aşteaptă cu nerăbdare să i se finalizeze mandatul.
Nu stiu,dar in opinia mea, dam dovada de nesimtire curata! Tocmai acum, am vazut la tv ca a fost huiduit presedintele Romaniei.Trebuia macar astazi de Ziua Nationala a Romaniei sa nu procedeze in acest mod! Rusine!
Eu cred ca Basescu a fost huiduit din cauza ca la TV ni se prezinta ca tara noastra este slaba, urata, cu - conducatori care nu vor decat sa fie in centrul atentiei si ca nu le pasa de Romania!
Dar nu este asa, Romania este o tara incredibil de frumoasa, trebuie sa o vada altii (straini din alte tari ) ca sa ne dam seama cum este aceasta tara plina de lucruri bune dar si lucruri rele. Nu poate fi bine fara rau!
Ai dreptate, dadeau imagini in paralel pe Realitatea, merci!
Ca oamenii vor sa il dea jos si cred ca e indicat a furat prea mult cat a fost in frunte
ady_5933 întreabă:
anonim_4396 întreabă: