Rau da` bun... fata de alti presedinti ai Romaniei. da, parca s-a zbatut o leaca mai mult pentru tara asta. dar cum am mai spus. daca n`are cu cine.
Bun ca organizator, conducator, are cunostinta si experienta mare. Un conducator care cunoaste si pretinde disciplina.
Nu degeaba a fost atestat international, a primit comanda celui mai mare vas al Romaniei etc.
Si nu degeaba a fost ales.
Are o singura problema, dar mare: n-are mjloace legale sa impuna disciplina intre politicieni si marii "afaceristi".
Eu zic ca toti presedintii pe care i-a avut Romania, i-a meritat. Noi i-am meritat! La asa popor asa conducator! Raspunsul meu e ca Base' e nasol, un betiv si afemeiat. Parerea mea...
mai bun ca altii, da. va intra in istorie ca datorita li Romania a intrat in U. E, si se straduieste sa fac "curatenie" printe politicienii corupti, dar nu prea il lasa .
Uita-te in tara si-ti dai seama de raspuns. Daca faci un sondaj trecema la contra.
Bun. Imi place ce pozitie a luat apropo de autonomia maghiarilor si demonstratiile din Moldova, in rest ca presedinte pti sa-l judeci doar pentru tradare si nu e cazul sa-l judecam pentru. o sticla de vin. A fost sec sau demidulce, o dansat ori nu.
Ii dau dreptate lui selef, du-te prin tara si vezi drumurile de la noi si deja iti pare rau, isi bat joc de noi de ce nu le pasa de masinile noastre? te-ai intrebat pentru ce da-i banii la taxa de drum, etc si sa ti se rupa masina ca doar se carpeste in romania mi-e rusine de tot romanu care cum ajunge la putere doar banii ii intereseaza nu si traiul nostru, fara suparare.