| SaveTheNature a întrebat:

Basescu Ponta si Antonescu, toti 3 au spus ca isi vor da demisia!
Ponta (daxca se dovedeste ca lucrarea sa de doctorat e plagiata)
Antonescu daca Basescu e repus in functie.
Basescu a spus ca demisioneaza oricum, dupa ce dovedeste oamenilor ca el va castiga la referendum.
Sa vedem daca se tine vreunu de cuvant!

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Hai sa fim serioasi, aproape nimeni nu i-a crezut si nici nu cred ca o sa demisioneze. N-ai vazut cum au dat-o la intors toti trei? S-auzim si de bine!

| Hombre a răspuns:

Chestiuni de campanie electorala.

| harciog a răspuns:

Oamenii politici sint un fel de paraziti care traiesc pe banii nostri. Daca un purec spune ca-si da demisia din statutul sau de parazit, tu-l crezi? Eu nu-l cred pentru ca alta solutie de a trai nu mai are.

| fulgerul a răspuns:

Vezi tu caine plecand din usa macelariei? 1.Base are o meserie decenta daca pleaca.2. Ponta e compromis in tagma lui.3.Carici-Pogonici nu stie sa faca nimic, poate doar sa imparta somnul de zi cu cel de noapte.

| clauss a răspuns:

E pe dracu, au zis si ei asa pentru a mai castiga ceva capital politic

| sabin89 a răspuns:

Politica cu delicateţuri. Basesco nu va demisiona, nu pentru interesele lui personale, ci se gandeste la ţărişoara asta, la Romaniiaaa...Cum s-o lase el pe mâna unor borfaşi!?

| valentingb a răspuns:

Uite de-asta nu am fost la vot.Cu care din astia sa votez?

| benny a răspuns (pentru valentingb):

Ai votat cu basescu prin neprezenta ta la vot

| WR104 a răspuns:

Crin trebuie sa plece si ponta ca a plagiat.
Hi Base!
Va pup pe suflet!

| MMihai a răspuns (pentru WR104):

Dacă s-ar verifica 100 de teze de doctorat la Drept peste 70 vor fi găsite cu bucăți plagiate, dar cred că mult mai multe de 70 din 100.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E politică, e demagogie. Rareori se ţine unul de cuvânt.

| YONTU a răspuns:

Si ce-ai vrut sa demonstrezi cu asta?
laughing

| DragosConstantin a răspuns:

Slabe sanse sa se tina unul dintre ei de cuvant.
-basescu nu va demisiona pentru ca ii face mare placere sa fure Romania in continuare.
-ponta parca vad ca o sa spuna ca el nu are cum sa plagieze ca totul a venit din mintea lui magnifica chiar, daca vor dovedii ca e plagiata lucrarea sa.
-antonescu nu o sa demisioneze pentru ca o sa bage scuza ca era vorba de demiterea sa numai, daca basescu nu era suspendat, iar el nu devenea presedinte interimar.
Prin urmare nu e frumos ca statul nostru are asemenea oameni care se gandesc foarte mult la viitorul nostru?laughing

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Intrabarea este? Nu, nu isi vor da demisia nici unul laughing. Ponta se va face ca ploua, Antonescu va spune ca nu poate demisiona acum ca peste opt milioane de romani au votat DA la referendum. Si Basescu nu demisioneaza pentru ca are nevoie de vila aia pe care o va primii peste 2 ani laughing.