| sabin89 a întrebat:

BEC a validat candidatura celui care vrea să-i jupoaie în piața publică?

14 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Sunt și eu surprinsa! Poate credeau ca dacă îi vor respinge pe toti asa zișii,, suveranisti " vor izbucni iar proteste in fața BEC! Oricum suntem destul de imbecili dacă le permitem in continuare sa stea in Parlament și in politica după ce au făcut

| gabicoo a răspuns:

Păi trebuia lăsat să candideze cel puțin un așa zis suveranist. Simion este destul de erodat in ochii publicului și nu va pune probleme - nu va intra în turul doi pentru că o parte dintre voturile lui Georgescu se vor duce la Ponta și la Gavrilă dacă va fi validată.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

BEC a inregistrat (nu validat) candidatura lui Simion, ca va fi validata sau nu depinde de contestatiile depuse si cum vor fi rezolvate acestea.

| LisaJulie a răspuns (pentru gabicoo):

Crezi tu ca va intra in turul doi Victor Ponta? Nu știu dacă mai are șanse ca acum 11 ani! Se estimează ca turul doi va fi între Nicușor Dan și Crin Antonescu

| gabicoo a răspuns (pentru LisaJulie):

Să sperăm că turul doi va fi așa cum zici tu: Antonescu versus Nicușor Dan. Dar asta se va întâmpla doar în condițiile în care adepții lui Georgescu vor absenta și acesta nu va sprijini pe nimeni.
Dacă Georgescu își va anunța sprijinul pentru Simion îl vom vedea cu siguranță în turul doi.

Ponta nu are șanse - este scos la înaintare doar pentru a rupe voturi de la suveraniști.

Nu știu dacă cei care l-au votat pe Georgescu ar vota cu Gavrila, chiar dacă o susține Georgescu!

Eu sper să absenteze.

Și protestele astea tot mai dese sunt o prostie! Ăștia care protestează acum in Piața Victoriei pro-Europa nu își dau seama ca mai pot fi și instigatori de la asa zisii,, suveranisti "printre ei!

Și mi se pare ca unii nu au ce face! Au ajuns sa protesteze pentru orice! Sa nu ajungem ca Franța sau SUA la huliganism și la furturile de acolo la proteste, cică,, vor schimbare"! Pai unde au fost ei pana acum?

Eu cred că cei care manifestează pro-democrație, acum in piață, au fost selectați "cu grijă" de organizatori - ca să nu fie surprize. Totul este spectacol. Lucrurile se vor liniști după 18 mai.

Eu am auzit ca ar niște susținători ai lui Georgescu printre ei

Pot fi ușor de identificat și de "ridicat" de către mascați.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Aici se voteaza doar cu Lasconi, nu ne intereseaza alti candidati.