anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buletinul meu, de 18 ani, este valabil 4 ani.Am înțeles că acesta trebuie să fie valabil 7. Ce trebuie să fac? Să-l las așa?

Răspuns Câştigător
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

E valabil 8 daca il faci dupa ce implinesti 18 ani. E valabil 4 daca vrei sa-l schimbi mai devreme de 18 ani.

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cartea de identitate are valabilitatea prevazuta pe aceasta.
Probabil ai preschimbat prima carte de identitate cu mai mult de 180 de zile inainte de expirare la 18 ani si de aceea are valabilitatea de doar 4 ani.
P.S. Nu exista carte de identitate de 14 ani, 18 ani, etc, ca buletin nu stiu daca ai vazut cum arata.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu trebuie. Când expiră îl schimbi.

| haileewatson a răspuns:

Fiecare buletin e are valabilitate diferita in functie de varsta la care ti l-ai facut

| Daniel599 a răspuns (pentru haileewatson):

Ce am întrebat eu și ce răspuns am primit…?

| haileewatson a răspuns (pentru Daniel599):

Ai primit fix raspunsurile care trebuiau, daca nu stii sa citesti sau te exprimi invata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ăla de 18 ani e valabil 4 ani, nu 7.

| Daniel599 a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde v-aț informat în legătură cu acest răspuns lipsit de sens? prietenii mei, de 18 ami au valabilitate 7 ani, iar eu, 4.

| iuliaOK a răspuns:

Scrie pe buletin până când e valabil. Oricum, nu cred sa fie valabil 7 anilaughing) Uite-te dacă nu mai e valabil și schimba-l

| Daniel599 a răspuns (pentru iuliaOK):

Eu am întrebat cu totul altcevalaughing.
Nu știu cine te a pus sa raspunzi daca habar n ai:’))

| iuliaOK a răspuns (pentru Daniel599):

Eu nu ți-am citit mințile, am citit ce ai scris. Vad ca mai mulți au înțeles ce am înțeles și eu, ți au dat același răspuns ca al meu. Dacă nu știi sa te exprimi, asta nu e problema mea.