Va trebui sa-i atacati si voi pe cei de la casa de productie si sa cereti bani pentru drepturile de autor si despagubiri pentru folosirea, fara aprobarea voastra, a materialului respectiv.
Ca raspuns la ce v-a scris cantareata sa-i reproduceti prevederile legale si sa-i reamintiti ca a fost de acord cu filmarea.
Alta data nu fiti naivi si incheiati un contract, pentru ca sa nu mai munciti degeaba.
Eu cred ca ar trebui sa chemati o televiziune sa-i faceti de rusine pe nesimtitii aia.Plus Evve.
Salut. Scuze ca intervin dar am si eu niste intrebari. Recomandarea a fost din partea mea sa faceti voi videoclipul. Nu vreau sa tin partea nimanui dar te rog sa fii atent la urmatoarele : ai fost platit pentru primul videoclip pe care l-ai realizat cu ei corect? la al doilea ti se pare normal sa inregistrezi pe ascuns si apoi sa faci glume de prost gust? am incercat sa discut cu voi sa faceti cum spune el (clientul nostru stapanaul nostru)? Ati primit bani si pe al 2 lea videoclip? Ce a fost rau ca si-a facut fara alt videoclip pe banii lui fara sa vi i mai ceara pe cei dati initial voua? Cred ca vinovat esti tu...1. nu ai avut semnat contract. 2. cat ai primit bani a fost bine. 3. trebuia sa faci contract. 4. a fost "nasol" si cu lipsa de profesionalism ce ai facut --> lucrurile se discuta si cand incasezi si cand apar probleme. Merci. Daca sunt neclaritati imi poti raspunde la telefon (concluzie: nu era mai bine sa ramai cu banii luati si sa iti vezi de ale tale? ca ai incasat cateva mii....de euro)
Cand am deschis subiectul de contract, clientul nostru stapanul nostru asa cum il numesti tu, a spus ca nu doreste ca de ce sa plateasca la fisc ca si-asa plateste o gramada, plus ca in domeniu asta de activitate e vorba de creatie intelectuala care mi se interzice sa o exprim intr-un portofoliu de lucrari atata timp cat la momentul realizarii acestei creatii am avut acordul tuturor sa filmam. Pe langa asta intr-o situatie de genul conteaza creatia ta intelectuala care te defineste, si noul clip scrie ca este realizat de A. C. Ceea ce este o declaratie mincinoasa deoarece cateva din cadre sunt realizate de noi, iar acest fapt nu este mentionat nicaieri.
Concluzie: eu zic sa terminati cu amenintarile si alte prostii, am discutat intrutotul fara sa ratez nici cel mai mic detaliu cu mai multi avocati si toti mi-au spus ca am castig de cauza in cazul in care sunt atacat, ai dreptate legat de contract aici nu te contrazic pentru ca se putea evita toata problema asta. In momentul de fata nu am de gand sa dau pe nimeni in judecata ca nu se merita, tinand cont de cat de greu merg lucrurile in Romania, dar in cazul in care voi fi atacat voi lupta cu tot ce am si adevarul va iesi la lumina, asa ca eu zic sa ne vedem fiecare de treaba si sa incheiem acest capitol de esec din viata noastra.
Nu cred ca te-a amenintat nimeni. Aici am intervenit pentru ca si tu stii foarte bine ca nu ai dreptate si eu sunt exact la mijloc. Am avut mai multe de pierdut eu decat voi. Nu ma intereseaza ce vrei sa faci tu in continuare dar nu uita ca si eu lucrez intr un domeniu asemanator si stiu ce incerci sa explici aici. Ca sa incheiem revin la : era mai bine sa fii multumit ca ai luat niste bani si gata.
Adi1987 întreabă:
Utilizator113 întreabă: