| KidDu` a întrebat:

Bun deci. Terminan clasa a 6 si ne-am hotarat sa ii cumparam un cadou dirigintelui nostru. big grin [ ne-a ajutat mult si de fiecare data cand era o problema el se implica mereu numai ca sa ne fie noua bine ]
Am strans 75 de lei.
Ce putem sa ii cumparam? Avand in vedere ca e un barbat cam batranel [ 50 de ani cam asa. ] straight face
Cat mai multe idei va rog :*
Fundita cele mai bune >big grinbig grin<
Mersii :*

Răspuns Câştigător
| VisezInNonCulori a răspuns:

Uite, in fata magazinului Tomis mall, este un magazin cu lucruri personalizate, am observat acolo ca au trofee '' Cel mai bun diriginte '' sunt superbe big grin Sau ati putea sa ii luati o servieta ( cum le plac barbatiilor ) o cravata, un costum, un stilou frumos din argint ( nu e scump ), un parfum barbatesc ( are la avon unele misto, sau incercati in sephora dar va trebuie mai mult decat 75 lei big grin) in legatura cu stiloul, puteti sa ii luati un set intreg frumos cu penita din argint, ( sau vedeti voi, dar ceva cu argint si sa tina mai mult, sa nu fie panarama, dupa 5 zile face POK ) te anunt daca mai am idei big grin fundita? please please big grin

3 răspunsuri:
| D33utzu a răspuns:

Buna! Ti-as sugera sa-i iei un ceas si alaturi de ceas sau de orice veti cumpara sa-i faceti o diploma cu titlul : cel mai bun diriginte si pe spate sa scrieti numele vostru. I-ati mai putea scrie chiar voi o poezie si sa o inramati frumos sau un album de poze in care fiecare sa-si puna poza si sa scrie cate un mesaj pentru profesor in dreptul pozei, o poza cu clasa, o felicitare cu semnaturile voastre, un parfum bun. Succes la cumparaturi!

| anyka18 a răspuns:

Poi
un tablu
suport pentru flori din ala de lemn
flori
o carte
sau mai multe
big grin

| VisezInNonCulori a răspuns:

Ai putea si un ceas si un lat de aur big grin