Daca intarzii cu depunerea cererii o sa ramai fara alocatiie...macar intreaba-ti un coleg de limita de timp pe care o sa vi-l transmita diriginta
Nu exista o regula cand trebuie sa depui cererile, pur si simplu depui alea la secretariat si se ocupa scoala. Nu pierzi banii ci o sa ii scoti pe toti de cand incepi sa primesti
Da,ar trebui sa ti se dea o fisa de completat dupa implinirea varstei de 18 ani, va trebui sa iti anunti diriginta in cursul celor 15 zile dupa implinire, sau chiar inainte...consulta-te cu diriginta ta ea/el te va ajuta ca doar de asta e platit/a
Problema e că știu ce am de făcut... Însă nu mai voiam să merg de mâine la școală și mă tem că după vacanță ar putea fi prea târziu.
De asta mă temeam... Eh asta e. O să mai "sacrific" o zi de somn și mă duc mâine să văd ce pot să rezolv... Mulțumesc pentru ajutor și o seară sau dimineață(mai degrabă) plăcută.
Merci la fel....bafta maine, de fapt azi
Mersi.
Daca intarzii cu depunerea cererii o sa ramai fara alocatiie...macar intreaba-ti un coleg de limita de timp pe care o sa vi-l transmita diriginta
anonim_4396 întreabă: