Tu acolo ai observat ca masina era lovita, asa ca ai crezut ca acolo cineva a lovit-o, deci nu se intampla nimic rau, nu o sa iti faca nimeni nimic.
Daca pe camera politia a vazut ca nu a lovit nimeni masina ta in acel loc, banui ca nici nu o sa te mai caute.
Tu nu crezi, e fix problema ta ce crezi tu sau nu crezi, video arata ca nu a fost lovita acolo, deci tu nu ai nici o dovada in sprijinul tau.
Nu spune nimeni ca ai daqt declaratie falsa, daca te intreaba politia de ce ai spus ca acolo ti sa l; ovit masina, tu le spui ca acolo ai vazut masina lovita cand ai revenit sa pleci, asa ai crezut tu ca acolo cineva a lovit-o.
Asa ca stai linistit nu te ia nimeni la rost pentru chestia asta.
Ca sfat iti pot spune sa pui in masina o camera, de aia care functioneaza si cand masina este parcata, asa o sa ai dovada cand te loveste cineva, fie in trafic, fie in parcare cand nu esti tu linga masina.
Sint camere f ieftine, le gasesti pe net, cauti ceva mufa si o conectezi la mufa OBD a masinii, acolo ai curent tot timpul, deci si cand amsina este incuiata, camera va functiona tot timpul.
aici ai dreptate, is atat de multe camere ca nici nu stii ce sa cumperi.Asa am patit si eu, apoi am spus gata iau camera,, a trecut un an si nu am mai luat, tocmai pentru ca atit de multe sunt, ca nu stii ce sa iei.
Ia si tu una nici f scumpa, dar nici f ieftina si care sa filmeze fata/spate.
Nu pot sa spun ce brand, adica as sti, dar una e sa iti doresti, alta e sa cumperi eu as vrea din alea f scumpe, dar parca nu as da banii aia