| crisstinars19 a întrebat:

Bună,acum câteva luni am fost deconectata de la contul principal de Instagram și a trebuit să îmi scanez fața sa dovedesc că este contul meu pentru a mă putea reconecta. Mi au fost șterse și conturile secundare și când încerc să creez un cont nou sau să mă conectez la unul deja existent, mă deconectează automat sub pretextul că încalc regurile comunității, deși nu încalc absolut nimic(nici poze, nici nume, nici conținut). Ce aș putea face să mă conectez sau să creez alte conturi?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa faci nimic si eu am avut problema asta si nu pot sa-mi mai fac nici un cont.E un bug sau o problema de la Insta.Fa de pe alt telefon un cont si incerca sa te conectezi la ala.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai postat sau ai dat prea multe like uri ai facut spam, ai de asteptat o luna pana te vor debloca, trebuie sa numai stai nonstop pe insta sau Facebook ca te vor bloca. Acum ai de asteptat nu iti poti face alte conturi deoarece ei te au in baza de date si te vor bloca daca tot faci prostii.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu am mai auzit că trebuie să îți scanezi fața pentru identificare. Îți poți face alt cont de Instagram.