Poti sta dar sa ai centura.Eu stateam si la 10 ani si nu mi-au zis nimic politaii, chiar daca m-au vazut.
In mod legal nu poti sta, legea circulatiei prevede ca este voie numai de la 12 ani. Daca esti gasit de politie soferul risca o amenda de la 630 lei la 1.400 lei.
P.S. Ma mira cum toti neavenitii si habarnistii isi dau cu parerea si tu esti indus in eroare.
Bună.
Dacă șoferul nu are ce face cu banii, stai și în față cu centura pusă!
Pa, pa.
Ma da pana la urma da sau nu? Ca ma disperati!
Bună iar.
Răspunsul este nu, după vârsta de 12 ani, scurt! Și fără "ma", da?
Pa, pa.
Da cine te crezi tu ma rog?
Bună din nou.
Prietene, uite cum stă treaba: te-am respectat, trebuie să mă respecți!
Nu mai lua foc, arată că ai decență în exprimare.
Citește, pentru cultura ta generală și asta: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
La 11 ani comentezi foarte urât!
Pa, pa.
Nea', are 11 ani lasa scoala sa-si faca efectul, nici eu la 11 ani nu eram mai presus, cred ca nici tu.
Nu ai voie! Chiar dacă ai centura pusă! Şi când vei face 12 ani, tot trebuie să pui centura!
Poti sta unde doresti, desi o faci pe riscul tau (chiar daca ai sau nu centura de siguranta)!
Bună,
În mod legal, îți este permis să stai pe scaunul din față de la vârsta de 12 ani.
Eu am stat de la 10 ani în față, polițiștii nu au zis nimic. Dar șoferul poate primi amendă conform legi.
Pa, pa!
Bună!
Oricum tu vei sta în faţă chiar dacă legea îţi interzice.
Poliţia probabil că nu îţi v-a zice nimic.
Regulile sunt pentru a fi încălcate.
Tu vei păţi ceva ci nu eu.
Pe curând!
Deci,de la 12 ani poti sta pe scunul din fata, langa sofer, si iti pui centura. Sper ca ai inteles.
Mai bine ai sta pe locul din spate. Nu este legal ca un copil < 12 ani sa stea pe locul din fata. Tu decizi. Pa!
Ba tu esti prost gramada sa mor eu... ce intrebare de 2 lei iauzi la el, ba copile eu la 7 ani stateam in fata fara centura si numi ziceau nimic gaborii
Ia vezi-ti tu de treaba si nu mai da raspunsuri prostesti. Apropo, numai inventa povesti
Da ma da copil crescut cu lopata auzi la el povesti... ma mir ca a avut tactu bani de masina
Da' ce tu il cunosti pe tacasu sau ce?
De asta dai pe afara de inteligenta, romana ai facut'o cu femeia de servici.
Ba bagameas pl in mata auzi la el are masina si 1 tata calumea... si taicasao e mort de beat si are o dacie din 1990 ba coa3 poate tu sa iti vezi de saracia ta nu ma cunosti in primul rand copil prost de 12 ani!
Legal,ai voie sa stai pe locul din fata de la 14 ani din cate stiu, ca sa poti avea buletin pentru orice eventualitate . Acum, insa nu se mai tine cont de asta...
Frate asta o faci pentru sanatatea ta. Daca tu esti de acord sa stai in fata stai.Treaba ta
Poti desigur, dar risti amenda de la castraveti.si eu stiam ca de la 14 e voie!
Sincer,eu am stat in fata si era sa ne dea amenda, bine ca m-am ascuns sa nu ma vada...Deci,nu...
Acum pe bune, cine observa daca ai 11 sau 12 ani? Daca te intreaba cineva cati ani ai, zici ca ai 12, si n-ai vreun carnet sau pasaport la tine, si eu stateam la 10 ani in fata
andreispeed77 întreabă: