Întrebare recomandată | kidsXXL a întrebat:

Am 11 ani.Pot sta pe scaunul din fata la masina,daca imi pun centura, chiar daca e voie de la 12?

Răspuns Câştigător
| BlackNinja a răspuns:

Poti sta dar sa ai centura.Eu stateam si la 10 ani si nu mi-au zis nimic politaii, chiar daca m-au vazut.

48 răspunsuri:
| Omega233 a răspuns (pentru JusticeForCraiova):

De asta dai pe afara de inteligenta, romana ai facut'o cu femeia de servici.

| Useeeer124124 a răspuns:

Sigur ca da. Poti sta dar sa porti centura de siguranta.

| ScarecrowFarmer a răspuns:

Ahem...nu 12 bre ci 14, la 14 se poate sta in fata, mai ai de crescut. daca ai sub 14 ani si nu ai buletinu` la tine si te prinde rutiera ia taicatau sau maica-ta amenda.

| onasis1961 a răspuns:

Nu ai voie! Chiar dacă ai centura pusă! Şi când vei face 12 ani, tot trebuie să pui centura!

| fr3d a răspuns:

Art. 102 (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice:
[...]
27. transportul copiilor în vârsta de pâna la 12 ani sau al animalelor pe locurile din fata ale vehiculelor
[...]
Amenda este intre 315 si 700 de lei.

Articolul aici: http://www.codulrutier.ro/......nala_2.php
Amenda aici: http://www.codulrutier.ro/codul_rutier_penalizari_2.php?word=12%20ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti doar cand ai buletin adica de la 14 ani

| gazaru a răspuns:

Frate asta o faci pentru sanatatea ta. Daca tu esti de acord sa stai in fata stai.Treaba ta

| Sergiu_Dreghici_1990 a răspuns:

Esti un copil analfabet nu stiu cum o avut ai tai bani sa-ti cumpere calculatorrolling on the floor)

| Hash001 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Nea', are 11 ani lasa scoala sa-si faca efectul, nici eu la 11 ani nu eram mai presus, cred ca nici tu.

| MarinelTimidul a răspuns:

Poti sta cat vrei, dar daca esti prins plateste tactu' amenda

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Oricum tu vei sta în faţă chiar dacă legea îţi interzice.
Poliţia probabil că nu îţi v-a zice nimic.
Regulile sunt pentru a fi încălcate.
Tu vei păţi ceva ci nu eu.
Pe curând!

| mFlavius a răspuns:

Pacat ca toata lumea se gandeste in primul rand la bani.SANATATEA e pe primul loc! Si centura poate face diferenta.

| Serafir a răspuns:

Raspunsul corect este poti numa sa te lase ai tai happy

Răspuns utilizator avertizat
| Armand99 a răspuns:

De la 10 ani ai voie, cu centura..bine oricum centura e obligatorie si la adulti.

| MihaelaDart a răspuns:

Poti sta unde doresti, desi o faci pe riscul tau (chiar daca ai sau nu centura de siguranta)!

| JusticeForCraiova a răspuns:

Ba bagameas pl in mata auzi la el are masina si 1 tata calumea...laughing si taicasao e mort de beat si are o dacie din 1990 rolling on the floor ba coa3 poate tu sa iti vezi de saracia ta nu ma cunosti in primul rand copil prost de 12 ani!