Nu poti pleca in mod legal, avand in vedere ca domiciliul minorului este la domiciliul parintilor si daca reclama la politie vei fi inapoiata lor.
De asemenea, daca intretineti relatii sexuale si iubitul este cu cel putin 3 ani mai in varsta decat tine poate fi acuzat si condamnat penal pentru act sexual cu un minor, conform Codului penal, citez:
"ART. 220.Actul sexual cu un minor
(1)Raportul sexual, actul sexual oral sau an.l, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau an.lă comise cu un minor cu vârsta între 14 şi 16 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
(6) Faptele prevăzute la alin. (1) şi (2), precum şi la alin. (4) lit. e) nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă nu depăşeşte 3 ani.
(7) Tentativa la infracţiunile prevăzute la alin. (1)-(5) se pedepseşte."
Cam aveti degeaba avocat daca tot pe TPU intrebi. Macar de va zicea ca iubi majorii fiind il cam paste inchisoarea daca pune mana pe un copil de 14 ani
Și dacă aveți avocat înseamnă că puteți încălca legea? Sau nu ti-a spus asta avocatul? Nu ai voie sa pleci fără acordul părinților tăi.
Dacă l-am cunoaște, l-am denunța toți acum la poliție pentru pedofilie.
Ce caută unul de 18 cu o copilă de 14 ani? Nici nu te-ai dezvoltat în întregime ca să poți întreține relații deplin cu „iubitul", iar tu vrei să pleci cu el? Îmi dau seama că te-a luat cu zăhărelul puștanul, dar revino te rog la realitate.
Dacă chiar te iubește, să aștepte să faci 18 ani și să fii complet dezvoltată! Dacă te lasă înainte, te-a luat pentru că îi plac fetele nedezvoltate, adică ar fi molestator de copii!
Unde sa pleci fa? ala e pedofil, o sa ajunga la inchisoare sau mai rau, te duce sa produci bani, vezi ca vine vacanta acu, sa iti faci temele de vacanta.