| Satmareanu_Florin_1985 a întrebat:

Am 29 de ani si sunt ofiter in rezerva.Am auzit ca cei intre varsta cuprinsa intre 20-35 de ani trebuie sa mearga la razboi? Daca poate sa imi explice si mie cineva....si sa imi explice si cum sta situatiai in Ucraina fiindca sunt ingrijorat... poate incepe un WW3?

6 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Ar trebui sa ne explici tu noua! happy

| JohnnyBi a răspuns:

Mananca si astia rahat la tv si baga panica in toti tinerii romani. eu ma duc dupa fiii celor de la putere. ca sunt multi guvernanti/parlamentari/etc cu functii inalte intre 20-35. eu ma inrolez in spatele lor in armata.

acum serios...ce razboi? rusia daca da o flatulenta darama toata armata noastra, si Putin nu e atat de prost sa isi puna toate armatele aliate in cap pentru ucraina. face si el nitel scandal sa apara la TV. ceva cam ca si nasul lui tonciu. subiect de barfa si atat

| darrio2007 a răspuns:

Tocmai ca fiind ofiter in rezerva tu ar trebui sa explici pe aici.La unii de varste mai tinere.Care nu inteleg asta.P.S.Nu ai televizor? Si de ce esti in rezerva la 29 de ani? Ca de pensionare nu poate fi vorba.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu o sa inceapa nici un razboi mondial asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
Sigur ca, daca am fi in stare de razboi, pot fi chemati sub arme toti rezervistii si nu numai cei intre 20-35 de ani. Intre aceste limite pot fi chemati sa faca armata si cei care n-au facut-o.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Zici ca esti "ofiter in rezerva"? Adica, presupun ca ai facut armata din aia dupa facultate.
Ma asteptam de la cineva cu studii superioare sa mai si gandeasca inainte de a da drumul la porumbel.
In ce tara traiesti tu? Armata obligatorie s-a desfiintat de prin 2003, asa ca, numai daca dau vreunii rau de tot cu bombardeaua sunt mobilizati astia ca tine. Si, probabil, ca mine, ca si eu sunt, in aceleasi conditii, ofiter in rezerva.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Daca tu ca ofiter nu detii informatiile astea, cum crezi ca niste pustiulica de 15-16 ani le-ar avea?