Acea persoana abjecta si infama are un rol prestabilit de a fi un "onest critic" a tarelor societatii. Nu reusesc sa-mi dau seama cum pot exista atati dobitoci retardati incat acea emisiune sa mai ramana pe post intrunind ratingul necesar. Ne putem exprima dezaprobarea evitand urmarirea emisiunii. Eu raman la parerea ca este suficient sa tragi apa cand auzi numele de mircea badea. papa.
Http://www.cna.ro/-Decizii-de-sanc-ionare-.html Aici ai sa vezi textele deciziilor lor si te poti inspira.
Care decizii? Luate la presiunea facuta asupra membrilor CNA de catre una numita (nu ma lasa intelectul sa o numesc D-na) Laura Georgescu? Despre ce sa vorbim, se pare ca este inutil pana comisia este numita politic si raspunde la comanda politica.
Stai putin ca nu discutam politica cu ea! I-am dat un link cu niste texte din care sa se inspire pentru eseu. Dupa mintea mea CNA ar trebui desfiintat...
Imi cer scuze, Sunt in asentimentul tau.
Este felul specific al lui Badea, de a se exprima, nu ai ce sa-i faci, din cand in cand, mai o ia razna cu caputul lui!