| ciobanuandreea a întrebat:

Bună. Am făcut o tranzacție pe un site Grin care trebuia sa dau like-uri la niste videoclipuri pe YouTube. Ei mi-a cerut să fac o tranzacție cu banii care eu trebuia să pun o suma și ei îmi dădeau suma mea și o dobândă. Am pus o sumă mare și trebuia să îmi înapoieze înapoi dar după m-i-a dat block și nu știu cum să îmi recuperez banii. Vi s-a întâmplat. asta?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este SPAM si ai luat o mare teapa!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Acu sincer te așteptai la altceva? Chiar ai crezut că așa funcționează realitatea? Bagi undeva bani și brusc se înmulțesc?

| johnnny123 a răspuns:

Ce să mi se întâmple? Să fiu înșelat printr-o înșelătorie care se vede de pe Lună? Nu.

| Dragobeta a răspuns:

Va aud pe toti spunand ce inculti erau bunicii vostri si ce destepti sunteti voi. Asa de destepti, ca puneti botul la orice escrocherie. Nici nu va ganditi sa va intrebati dinainte daca e bine sau rau. Credeti orice si va aruncati cu capul inainte.

| ViseTriste16 a răspuns:

Am pățit același lucru cu o companie fantomă, am câștigat 300$ în prima zi dar următoarea am pierdut cei 300$ și încă 600$ ai mei. Ei o țin pe a lor ca pot scoate banii depuși pentru comenzile preplătite de mine dacă achit o comandă de 1800$ însă bineînțeles ca nu am făcut acest lucru.
După câteva săptămâni și pe mine m-au contactat cei cu likeurile. Am câștigat 30 de lei prima zi, a doua 20 și pentru a mai putea face taskuri trebuia să depun bani pentru a "rezerva" insa cum am fost pățită nu am pus botul din nou?
Încă mai plătesc de la prima țeapă căci am plătit din creditul meu or o operație sad
Nu mai puneți bani aiurea ca vă dați țeapă sad

| ViseTriste16 a răspuns:

Ce sumă ai pus?