| ValyLau a întrebat:

Buna, am făcut vreo 5 ore de legislatie rutiera pana acum, sunt de la tara si nu am avut timp sa merg mai des, oare pot sa dau sala? Sau cate ore minim de legislatie trebuie sa fac? Mersi

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Conform Ordinului MT nr.75/2014 pregatirea teoretica pentru categoria B este de 24 de ore, din care 14 ore de legislatie.
Nu ne intreba pe noi, ca nimeni nu poate sa-ti dea un raspuns sigur, intreaba la scoala de conducere.
In orice caz cred ca o sa poti da sala la scoala, fara a trece nu poti incepe pregatirea practica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce îmi amintesc, stiu 100% sigur ca dosarul trebuie sa rămână cel puțin o luna la școala de șoferi, timp in care susții orele de legislație. Eu n-am mers la aceste ore, am făcut doar chestionare happy

Totuși am ajuns sa regret oleaca, trebuia sa merg și pe la mecanica puțin laughing

Dar oricum, am permis, conduc bine și am invatat între timp și câteva elemente de mecanica. All good

| ValyLau explică (pentru anonim_4396):

Si trebuie să-i cer dosaru și apoi îmi zice când trebuie sa dau sala?
Oricum merg la școală sa vad ce-mi spune domnu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ValyLau):

Da. Pentru a susține examenul teoretic ai nevoie de dosar. Care in cele din urma va rămâne la DRPCIV la agenții cu care susții examenul teoretic. tu in primul rând trebuie sa discuți cu ei sa te programeze la examenul teoretic și sa îți dea dosarul dacă e complet.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Ei" fiind cei de la școala de șoferi.