| sergiu189 a întrebat:

Buna am fost aseara in club si eram pe canapea, la un moment dat vine un baiat de vreo 19 ani si se tot arunca pe canapele facanduse ca este beat. Tot asa a ajuns sa sara pe mine pe canapea tot asa din intentie facanduse ca este beat, eu iam zis ca ce face. Si sa aiba grija unde se pune. El auzind asta sa infuriat si mi-a dat o palma. Eu nu am facut nimic ca nu sunt genul care se bate, dar dupa ce a plecat o fata care statea in apropiere de mine a vazut tot si a venit la mine si mi-a spus cine este si unde locuieste. Acum va intreb pe voi, ce ar trebui sa fac? Ar trebui sa depun plangere la politie? Sau ar trebuii sa las totul sa treaca de la sine si sa ma prefac ca nu sa intamplat nimic? Eu sunt o persoana orgolioasa si nu las lasa sa scape asa usor. Voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| blAster85 a răspuns:

Nu te cobora la nivelul lui, nu are rost, din pacate inca "dateaza"acest nivel de mentalitate in Romania, e nasol cand vrea omu sa iasa in evidenta si din lipsa educatiei sau al unei conversatii utile se apuca de facut chestii de genul asta.eu spun sa nu te complici, nu esti singurul dar nici ultimul.

| Nadejde_Alex_1994 a răspuns:

Sa faci o plangere la politie, dupa fata care ai vazut-o, probabil e un betiv si trebuie sa stie in dezintoxicare pentru ceva timp.

| sergiu189 explică:

Da, cam asa cred si eu. Nu ar trebui sa ma complic cu el. Insa totusi cred ca o sa merg dupa pasti sa depun plangere la politie pentru ca: 1: nu o sa mai merg in clubul acela pentru ca sunt numai tigani si sunt numai batai. Si 2: Eu sunt o persoana orgolioasa si cred ca merita sa plateasca chiar si pentru aceea palma. Chiar daca suntem in Romania, lumea ar trebui sa se invete cum sa se conporte. Eu consider ca ce a facut el este o fapta de neiertat. Ce avea el sa caute cearta cu o persoana necunoscuta si sa mai si agreseze aceea persoana. O sa depun plangere si o sa merg chiar si in tribunal ca sa fac dreptate si el sa imi plateasca daune morale. Asa o sa fac pentru ca asa o sa dau o impresie genului de oameni ca el ca nu tot ce zboara se mananca