| Oxxxxyyymirooon a întrebat:

Buna! Am gasit un job in mediul online care presupune incheierea unui contract, de asemenea online. Faza e ca sunt eu putin paranoica, cat e de safe sa faci asta? Oarecum iti scrii acolo CNP-ul si alte date personale importante. Sfaturi? Multumesc!

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca este o firma serioasa nu sunt probleme.
De altfel toate contractele, inclusiv contractul individual de munca, este obligatoriu sa contina datele partilor care le incheie, cel putin nume si prenume, CNP si adresa completa de domiciliu, toate dovedite cu o copie a actului de identitate.
De asemenea, de cele mai multe ori, sunt necesare si actele de studii/calificare.

| Oxxxxyyymirooon explică (pentru Ioandelasal):

Este o firma ce se ocupa cu mobila pentru copii, este un contract de colaborare prin intermediul online, deoarece munca pe care urmeaza s-o prestez tot e in mediul online?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Oxxxxyyymirooon):

Tot este nevoie de datele personale si pentru contractul de colaborare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un contract serios nu se poate incheia niciodata fara datele personale alea partilor.

| BeingSelfless a răspuns:

Ce contracte semnezi online?
Ce activitate face aces companie, mai exact?
Ești sigur că ai fi angajat sau ai fi colaborator?
Ai putea oferi mai multe detalii despre acea companie.

| Oxxxxyyymirooon explică (pentru BeingSelfless):

Este vorba despre o companie ce vinde mobila pentru copilasi(paturi, mese, etc) si e contract de colaborare (eu ar trebui sa fiu un fel de agent de vanzari). Multumesc pentru raspuns!