| MONICAMONICA13981398 a întrebat:

Bună! Am împrumutat cuiva o sumă de bani, un împrumut ca între " prieteni", fara niciun act scris, nu am mesaje, nu am nicio dovadă, m-a sunat și ne-am întâlnit si i-am dat banii. A trecut termenul limită și nu mai răspunde la mesaje si la telefon, nu mi-a blocat numărul sau facebookul dar e activ si ignora mesajele si apelurile. Precizez ca stiu unde locuiește si îi stiu si familia dar m-am gândit sa nu implic alte persoane în problema noastră. Nu as dori sa aud păreri de genul " nu trebuia să îi dai" sau chestii spuse la mișto, vreau doar o parere clară a cuiva care a trecut prin asta, daca mai pot face ceva în situația asta. Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa faci o reclamatie la poltie pe numele persoanei respective daca il cunosti, sau daca nu cunosti numele persoanei respective incearca sa faci o vizita in fata blocului si ramai acolo o perioada de timp pana cand persoana respectiva isi va face aparitia. Ori pur si simplu apeleaza direct la politie si acestia iti vor trimite un echipaj la locuinta respectiva. Succes!

| AlinCC96 a răspuns:

Nu cred că poliția poate sa te ajute in această situație, atâta timp cât tu nu ai nimic doveditor spuselor tale.Cel mai simplu apelează cale amiabilă la membrii familiei lui părinți, frați, surori.

| Fieraru23 a răspuns:

Dai o baiate sa il inveti minte

| StefanFlorea a răspuns:

Nu ai ce sa faci. Atât timp cât dovada nu ai și oricum i-ai împrumutat fără un act, deci? Ti ai asumat pe propriul risc. Nu e deloc bine sa împrumuți sume mari de bani nimănui, nu prea poți sa mai ai încredere în cineva.

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

În cazul acesta nu ai ce sa faci, politia nu te poate ajuta cu nimic, dar tu iartă l și lasă-l in pace căci banii nu ii vei mai recupera

Bula
| Bula a răspuns:

Daca vrei sa scapi de un "prieten", da-i bani imprumut.
Cu cat suma este mai mare, cu atat se va indeparta mai mult de la tine, daca nu vrea sa-ti dea banii inapoi.
Daca totusi iti aduce banii, la timp, atunci vei avea in el un prieten de icredere, poate pe viata.