anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intrat cu mașina pe o stradă din spatele blocului meu unde scria " proprietate privată, intrare și parcare interzisă", unde ulterior am oprit lângă un garaj pentru a mă duce rapid sa iau un bagaj din bloc, intenționând ca în următoarele 10 minute să plec. Chiar atunci s-a întâmplat minunea să dorească un tip să scoată mașină din garaj și să nu poate din cauza mea. Este faptă mea o infracțiune? O tulburare de posesie? contravenție? Știu că am greșit, dar vreau să știu ce implicații juridice are fapta. Mulțumesc! sad

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este infractiune si nici contraventie. In cel mai rau caz te-ar putea da in judecata pe cale civila dar, daca situatia este asa cum ai descris-o, nu ar obtine nimic si nu cred ca respectivul ar face asta.

| Ursulet2019 a răspuns:

Buna! Cred ca maxim ai putea sa primesti o amenda pentru incalcarea proprietatii(probabil gasesti pe net cam cata r fii valoarea acesteia). Insa mai mult decat atat nu cred ca ai avea ce sa patesti(mai ales daca nu are dovezi)-si chiar daca ar avea sa zicem martori-acestia pot congirma ca ai stat aprox 10 min. sper ca te am ajutat. Funda?happy

| Panaet_Cosmin_1988 a răspuns:

In cel mai rau caz este contraventie. Infractiune nu are de ce ca nu ai omorat pe nimeni asa ca relax