"Îmi puteți spune mai exact ce urmeaza? " - depune plângerea la poliție, restul decurge de la sine, doar să ai DOZEȚI!
Spune-i politistului din sat ca daca nu-si face treaba te duci la judeteana. Eu am dat jos un sef de post. Aveam o plangere si eu nefiind de acolo ținea cu conțaranul lui. Am fost de 2 ori la el, am cerut nr de ordine la plangere si cand am vazut 0 rezultate m-am dus la judeteana
Ok. Mulțumesc.
Si soluționarea acestora in ce mod se face? Durează mult? Se poate ajunge si la instanță? Eu vreau sa-mi apar libertățile si nu vreau sa las totul asa pentru ca ce mi s-a întâmplat a fost o nedreptate, iar maine poimâine se poate întâmpla la altcineva. ( daca știți cate ceva)
Depui plangerea iar politistul iti da un nr de inregistrare precum ai fost la el si ai spus si scris ce s-a intamplat. Astepti sa faca ancheta, dar poti merge saptamanal sa vezi ce se rezolva. Daca intr-o luna incepe sa o dea aiurea ii spui ca peste o saptamana treci peste gradul lui si mergi la judeteana sa depui plangerea din nou spunandu-i ca vei relata si faptul ca in sat seful de post de atatea zile nu a rezolvat nimic fiindca sunt prieteni.