Vezi ca expertiza se poate face in priemele 24 sau 48 de ore, ca sa se constate violul sau tentativa de viol, dupa care nu mai este valabila.
Bineinteles ca mama ta va ajunge in posesia informatiei, ca nu mai esti virgina, ca asta va constata medicul ginecolog la expertiza, daca himenul a fost proaspat rupt, vanatai i zona respectiva, julituri samd.
cazul este deja de natura penala, iar politia investigheaza si aduna probe de la medici si mrtori. Cine stie, s e poate ajunge si la tribunal, daca avanseaza situatia si aveti pertentii.
Asadar, faptul ca nu mai esti virgina se va afla oricumi, chiar daca nu vrei, pentru ca mama ta este cea care te reprezinta legal peste tot si va pusa la curent cu tot ce ti s-a intamplat, de Politie, in urma investigatiei.
Chiar dacă a fost doar tentativă, și chiar dacă nu s-a lăsat cu urme de violența, lucrul tot ar intra la hărțuire sexuală. Nu știu la ce condamnare se încadrează acest lucru; dar un avocat îți poate spune și te va putea reprezenta în instanță.
Da, trebuie facuta expertiza; oricum a fost tentativa, deci faptul ca erai de florata nu schimba lucrurile, de fapt concluzia va fi ca nu exista semne de de florare recenta. Daca afla mama ta, asta e situatia; doar tot afla candva. Continua actiunea in justitie; curaj!
Expertiza ginecologului este pentru a obtine o dovada, si daca nu ti-a cauzat leziuni in zona, nu rezolvi mare lucru. Neavand nici martori e si mai complicat si ramane sa descrii tu faptasul sau faptasii si sa speri ca il vor gasi, pe de o parte si vor avea dovezi, pe de alta parte. Altfel, cuvantul tau contra cuvantului lui, din pacate nu e destul.
P.s. pe ginecolog nu il intereseaza daca esti sau nu virgina si expertiza ar fi trebuit sa fie cat mai repede dupa cele intamplate
Erau camere de luat vederi in preajma locului!
Daca au captat cele intamplate si reiese ca ai oferit rezistenta si a fost imootriva vointei tale, este tentativa de viol. Ramane sa se identifice faptasul...
Știu ca e un pic in afara subiectului, dar o sa îți spun ce as face eu in situația asta.
In primul rând, i-as spune mamei ca nu mai sunt virgina si sa nu ma mai întrebe niciodată ceva legat de asta.
Apoi as avea grija ca acel tip sa primească ceea ce merita.