anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o dilema, mie mi s-a furat un bun si stiu ce bun mi s-a furat dar problema este ca in acea seara sa fumat si iarba, daca merg la politie si le zic ce s-a intamplat si le zic ca sa si fumat pot sa patesc ceva? puscarie?

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inlocuieste in declaratie "fumat" cu "baut". Spune ca erai in stare de ebrietate.
Si vezi sa nu fie resturi de iarba la tine sau la fata locului.
Atat timp cat esti coerent in declaratie privind furtul, nu prea conteaza ce ai mancat in seara aia, sau ce muzica ascultai.
Specifica totusi ca erai in stare de ebrietate, asta e important.

| IceRope a răspuns:

Cu dracu să le zici că erai fumat? Băi, cred că ți-ai fumat mințile.

| NisipLaMare a răspuns:

Ar trebui sa investighezi singur printre prieteni intai adica in maxim 8h.

| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu te vor baga in seama daca mentionezi ca ai fost sub influenta drogurilor sau a alcoolului, ca nu-i raspunderea nimanui sa-ti pazeasca lucrurile cand esti beat sau drogat.
Vezi sa nu te trezesti si cu vreo amenda, ca-ai fost sub influenta unor droguri ILEGALE!
Asta este o lectie pe care trebuie sa o tii minte pe viata si sa nu mai pui mana si gura pe droguri, ca risti sa fii dezbarcat sau chiar violat si atunci chiar este de rau.

Bula
| Bula a răspuns:

Vorbeste intai cu cei care au fost prezenti si pune-le in vedere ca, daca nu apare bunul in maxim 48 ore, atunci depui plangere la politie!
Daca in 3 zile tot nu apare, atuci depui plangere penturu furt, descriind locul, data si persoanele prezente, fara a mentiona ca ati si fumat.
Plangerea va fi primita doar daca este vorba de valoare mai mare.

| darrio2007 a răspuns:

Mai bine las-o asa cum este. Nu-ti mai crea probleme singur.