| Necunoscutu92 a întrebat:

Buna, am o întrebare, folosesc o aplicație sa ma pot uita la filme gratis, pot sa ma prinda si sa am probleme cu legea?

Răspuns Câştigător
| CarcotasulVesel a răspuns:

In teorie NU, filmele de pe web care sunt luate liniar (cineva le hosteaza si le iei numai de acolo) mai ales daca au https (adica comunicatie encriptata) si care nu salveaza nimic local, doar face stream, atunci nu pot fi "condamnate "de nimeni, nici chiar in tari marete in domeniu cum ar fi Germania, Austria, Anglia

insa, in practica, ai scris "aplicatie", daca folosesti o aplicate de p2p cum ar fi ace stream sau chiar sopcast (care se pare ca a cazut, iar acum il vad revenit) sau site-ul face p2p prin java/javascript atunci, PRACTIC tu o sa iei si o sa dai si la altii, moment in care asta e ilegal, si cu asta poti fi prins

acum tot practic, iti spun un lucru a la rrrominica, in RO am auzit cateva firme care au incasat-o ca foloseau windows piratat si cam atat, astia nu au destule resurse sa prinda hoti RAI si numeroasele excrocherii care se fac impotriva oamenilor batrani (si care e cu adevarat revoltator) asa ca, cu atat mai putin sa vaneze piraterie, plus ca (a la rrrominica, remember) nici legile nu sunt prea clare in domeniu

2 răspunsuri:
| QElenaBoghiu a răspuns:

Haha. Cred ca e o glumă rolling on the floor)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pot să te prindă, dar nu se ocupă nimeni de dta, căci ești infractor prea mic, ca să se ocupe cineva de tine.
Doar că ce ai pe gratis. nu îți folosește la mare lucru.
Te uiți la filme pe gratis.
Înțelegi ceva din ceea ce vezi?
Dacă sunt gratis te uiți la mai multe?
Nimic nu e gratis pe lumea asta, doar ți se pare.