Da, apartamentul este al tau, tu fiind titular al dreptului de proprietate iar tatal vitreg are dreptul sa locuiasca in acest apartament pe toata durata vietii lui.
Din fragmentul de contract publicat rezulta ca ambii ati cumparat acest apartament, asa ca familia din Israel nu are ce sa faca, mai ales ca, din ce spui, nu s-a incalcat rezerva succesorala. Codul civil roman prevede ca rezerva succesorala este de 1/2 din valoarea bunurilor decedatului, asa ca este in regula.
Multumesc, m-am speriat ca m-a amenintat nora tatalui ca ma da un judecata ca eu nu apartin de familia lor dar cine mi-a luat eu ii spun tata ca el m-a crescut de mic si omu din contul lui bancar mi-a cumparat. O zi buna
Scoate un extrac CF de informare. Acolo la proprietar (rubrica 2) vei aparea singur. La sarcini (rubrica 3) va aparea tatal vitreg cu uzufruct. Nu au ce sa faca ceilalti copii, dar nici tu nu poti sa vinzi sau sa ipotechezi fara acordul uzufructatului.
Nu am voie sa fac nimic timp de 5 ani de zile. Dar oricum nu vreau sa fac nimic Multumesc deci pot sa stau linistit.
maria2762 întreabă: